Målløse igen

For anden kamp i træk var Brande Old Boys’ +50-hold part i en nulløsning, da de nærmeste forfølgere fra Herning Fremad mandag var på besøg på Brande Stadion.

1. halvleg blev en chancefattig affære, hvor gæsternes taktik med at stå dybt på banen lykkedes næsten til perfektion. Den største chance tilfaldt Brian Dahl Thomsen, da Kai Varisbøl efter 10 minutter ikke fik ram på Kim Tranholms indlæg, men afslutningen gik forbi mål. I den anden ende måtte målmand Ken Petersen et par gange vise klassen, når Herning-spillerne fik kombineret sig igennem i kontraløb.

6 minutter efter pausen burde Nicolaj Eg have bragt hjemmeholdet i spidsen, men han sendte Sigurd Kristensens frispilning på overliggeren, og da returbolden blev sendt ind over, fik han dirigeret sit hovedstød forbi mål. Dobbeltchancen blev startskuddet til et sandt chanceorgie. Inden for fem minutter var der chancer til både Martin Bjærre, Benny Vilsborg og Kai Varisbøl; tættest på var Martin Bjærre, da han efter 13 minutter headede på indersiden af stolpen, hvorefter Kai Varisbøl sendte riposten over mål.

Selvom Brande fastholdt presset, blev der længere mellem chancerne, og kampens sidste afslutning var signeret Herning, der imidlertid afsluttede snert forbi den ene opstander. Dermed sluttede opgøret 0-0, og med to spillerunder tilbage fastholder Brande førstepladsen med tre point ned til en forfølgertrio bestående af Herning Fr., Ikast og næste uges modstander, Sunds.

Kampens spiller blev målmand Ken Petersen, der for anden uge i træk kunne notere sig for et ”clean sheet”.