BOB+30 mistede vigtige point i topkamp mod Mejrup.

Når BOB+30 møder Mejrup plejer det at slå knister og denne kamp, som blev spillet i Merup, viste sig at være ingen undtagelse.

Fra kampens start blev der spillet godt fodbold i højt tempo og det var tydeligt, at begge hold gik efter de 3 point. BOB startede de første 10 minutter bedst, hvor BOB´s midtbane bestående af Lars Duedahl, Jacob Andersen og Allan Kjærgaard, arbejde sten hårdt og serverede sukkerbolde til Rasmus Langelund og Thomas Lund i angrebet, men ind ville bolden ikke. Som kampen skred frem overtog Mejrup spillet og fik ligeledes spillet sig frem til flere gode chancer, som Kenni Radoor i BOB målet dog reddede på bedste vis. Det skulle dog være et særdeles tvivlsomt straffespark til Mejrup, som fik dem på måltavlen, så tvivlsomt, at flere Mejrup selv sagde at det var det tyndeste straffe, de havde set i mands minde. Efter 1-0 målet svarede BOB hurtigt igen med en scoring, hvor Thomas Lund modtog bolden højt i højre side, hvorefter han afleverede ind til Allan Kjærgaard på kanten af det store felt og som på fornemmeste vis, ala Ronaldo, med hælen sendte bolden videre til en fremstormende Lars Duedahl, som sikkert scorede til 1-1. Dette gav BOB blod på tanden og efter kort tid fik BOB et frispark midt på banen og imens hoveddelen af Mejrup holdet brokkede sig til dommeren, sendte Allan Kjærgaard, en bold i dybden, til “Maskinen” Thomas Lund, som med en Messi dribling, afdriblede Mejrup målmanden og scorede til 1-2. Denne scoring skulle dog sætte Mejrup igang på ny, og da Brian Laurisen fik et gult kort måtte BOB arbejde hårdt for at holde Mejrup fra fadet. Efter ca. 25 min spil drev Mejrup dog bolden frem i højre side og med et skarpt indlæg ind i feltet, scorede deres angriber til 2-2 uden chance for Kenni Radoor, som agerede målmand, da både Morten Thomsen og Søren Laursen sad over til aftenens kamp. Kort tid inden pausen blev det også 3-2 til Mejrup, da målmand Kenni Radoor desværre ikke fik helt styr på et indlæg, og som en leopard der er over sit bytte, scorede Mejrup angriberen igen. Udover at BOB´s Thomas Kyung havde et spark på overliggeren så skete der ikke yderligere og BOB gik til pause bagud 3-2.

Ved anden halvlegs start bølgede kampen frem og tilbage fra felt til felt, men en dum mistforståelse i BOB forsvaret førte til et Mejrup frispark lige udenfor feltet, som sikkert blev sat ind af Mejrups anfører til 4-2, uden chance for kenni Radoor i målet. BOB vidste at nu skulle der satses, såfremt man skulle have reduceret, og derfor blev der kæmpet så selv den Danske landstræner ville have været stolt og imponeret. Det lykkedes også Rasmus Langelund og Thomas Lund at komme frem til flere store chancer, men marginalerne var på Mejrups side, hvorfor bolden ikke ville ind. Men efter ca. 20 min spil i anden halvleg blev en velspillende Stefan Kristensen, skiftet ind på højrekanten, hvor han modtog bolden, slog han en aflevering skråt tilbage til Thomas Lund, som afleverede bolden videre ind til Rasmus Langelund, som fik bolden i mål til 4-3. Dette gav BOB lyst til mere og Mejrup var presset langt tilbage på banen og havde kun få omstilinger, som blev stoppet af BOB forsvaret. Dette resulterede også i et hjørnespark i venstre side til BOB, hvor Lars Duedahl sendte en perfekt bold ind i feltet, hvor Michael Tyr Kristensen steg højest på, men igen var marginalerne ikke på BOB´s side, da hovedstødet ramte overliggeren i højre side og satte en kontra igang for Mejrup. Denne kontra endte med en lang aflevering fra en Mejrup midtbanespiller og op til en  Mejrup angriber, som den eneste, stod 4 meter inde på BOB´s banehalvdel i en klokkeklar offside position, men dommerens fløjte forblev tavs, hvorefter Mejrup scorede til 5-3. Dette var noget af en mavepuster for BOB holdet og på trods af massive protester om at der var offside, samt  at en blind mand kunne have set denne offside så fastholdt dommeren sin beslutning. Herefter blev BOB spillerne en smule frustrerede og dette resulterede i at Rasmus Langelund modtog et gult kort for en tackling på kanten, samt kort tid efter modtog Brian Lauridsen sit andet gule kort og rødt kort for en mindre brydekamp med Mejrups venstre kantspiller. Dette var definitivt enden på kampen og på trods af en enorm arbejdsindsats inde på banen af de resterende 9 mand så endte kampen med endnu en Mejrup scoring til 6-3, som ligeledes blev kampens resultet.

På trods af kampens noget misvisende resultat og til tider en noget sørgelig dommer præstation, så er træner teamet fortrøstningsfulde, eftersom BOB spillede lige op med Mejrup og lige så godt kunne have rendt med de 3 point.

Kampens spiller med 6 stemmer blev fuldt fortjent den evigt kæmpende viking, Allan Kjærgaard.