BOB +45 TÆT PÅ ENDNU ET MESTERSKAB.

Torsdag d. 19. september.

Snejbjerg – Brande Oldboys +45.

BOB +45 scorer allerede efter 28 sekunder og henter vigtig sejr i topstriden.

Brande havde revanche til gode, da Snejbjerg vandt den omvendte kamp med 0-1 i Brande i foråret.

Derfor var det et meget tændt Brande hold der gik på banen og det udmøntede sig for anden kamp i streg til en scoring i det første minut. Kenneth Thinggaard slog et indlæg fra venstre lige ind foran mål, hvor en fremstormende Nicolaj Eg kommer og scorer sikkert til 0-1.

Der skulle kun gå 6 min. mere før Brande scorede igen. Nicolaj Eg fandt Michael Husum på et hjørnespark og han scorede sikkert på hovedstød til 0-2.

2 min. efter slog venstrebacken Bjarne Tøf et flot indlæg som landede i pandebrasken på Eg, mendesværre ikke fik den fornødne fart på hovedstødet.

Efter 18 min. fik Brande et frispark uden for feltet. Normalt en sag for Eg men denne gang tog Michael Husum frisparket og følte den op mod denkort hjørne, desværre for ham og Brande tog bolden den ene opstander.

Vi skulle frem til minuttet før pausen før der igen skete ting og sager. Kenneth Thinggaard finder Nicolaj Eg i dybden, som fra baglinjen finder Lasse Fynbo med en præcis aflevering inde foran målmanden, som så sikkert flugter den i kassen til halvlegsresultatet 0-3.

Snejbjerg havde intet at byde på i første halvleg så det er faktisk ikke fordi vi ikke vil fortælle om deres muligheder.

Det havde de til gengæld i starten af anden halvleg. Her gik der under et minut før den vikarierende målmand Elmedin blev passeret. Snejbjerg scorede på et tørt hug uden chance for Medin.

Dette skulle dog vise sig at være en enlig svale for Brande overtog igen spillet og midt i anden halvleg blev Summe spillet fri og ganske uselvisk spillede han topscorer Eg fri til en sikker scoring til 1-4.

Dog ville Summe også være med selv. Det gjorde han med dagens flotteste scoring. Fra 25 meter krøllede han et langskud op i krogen uden chance for Snejbjerg målmanden til slutresultatet 1-5.

Kampens sidste detalje stod målmand Medin ”De Gea” for, da han med en feber redning sørgede for at Brande kunne rejse hjem med en stensikker 1-5 sejr og dermed fastholdt puljens førsteplads.

Der resterer nu kun 1 kamp som er torsdag den 26.09.2019 kl. 18.00 på Brande Stadion imod Hammerum, og Brande kan sikre sig førstepladsen i rækken med mindst uafgjort, men vi napper selvfølgelig alle 3 point udtaler holdets succes trænere Michael Andersen og Torben K. Jakobsen.