Ikast FC-BOB+30

Det endte med at Ikast FC satte en bane op med kegler, hvorefter kampen kom i gang. Ikast kom bedst fra start og satte sig hårdt på midtbanen, hvor BOB havde svært ved at bryde spillet, samt føre bolden frem af banen. Dette førte til en Ikast scoring efter ca. 15 min spil, da der blev slået et hårdt indlæg fra venstre kanten, hvorefter en Ikast spille sikkert satte den i mål uden chance for BOB keeper, Morten Thomsen. BOB fik herefter bedre fat og kom frem til flere store chancer til blandt andet Tommy Riis og Mark Kyed, men ind over stregen ville bolden ikke. Kort inden halvlegen fik Michael Tyr Kristensen gult kort, hvorfor BOB holdet spillede med 10 mand i de første 10 min af anden halvleg.

Dette var et dyrt gult kort, da Ikast scorede 3 mål inden for de første 5 min af anden halvleg således at der stod 4-0. BOB fik herefter bedre styr på spillet og blev tildelt et ´straffespark, da Michael Tyr Kristensen blev nedlagt i feltet. Straffesparket blev taget af Lars Duedahl, som desværre ramte stolpen, hvorfor der forsat stod 4-0. Kort tid efter blev BOB tildelt endnu et strafffespark, som Kris Mollerup denne gang skulle sparke, men han sparkede desværre forbi mål. Dette var noget af en mavepuster for BOB og man kunne fornemme frustrationen lyse ud af spillerne og fornemmelsen af at det bare ikke var BOB´s aften. Kampen sluttede dog med en scoring til BOB som blev headed i mål af en flyvende coach, Søren Laursen. Dette blev også kampens sidste scoring og kampen endte derfor 4-1 og BOB måtte erkende, at man ikke kunne være indsatsen bekendt.

Kampens spiller blev en evigt fightende Allan Madsen, som kunne være sin indsats bekendt med solidt arbejdsindsats over stort set hele banen.