For mange brændte chancer kostede sejren

Brande damer lagde ellers godt ud, og pressede godt på med nogle gode opspil og chancer. Holdet viste igen at de er gode til spille den rundt, og finder hinanden. Første mål kommer også efter at Michelle ser at Anne løber sig fri, så nede fra forsvaret laver hun en perfekt aflevering, som Anne modtager og prikker ind i mål. Brande bliver ved med at presse på, og via en hurtig kontra løber Malene bolden op, et kort stop ved Anne, som  hurtigt spiller den videre til Lena, der sikkert banker den ind. Dog får Silkeborg scoret til 2-1 inden pausen, da et langskud udefra snyder Jane, og bolden ryger ind i målet. Anden halvleg er kendetegnede ved, at Brande har stort set alt spillet, men desværre udnytter vi ikke vores chancer og får lukket kampen. I stedet er de Silkeborg, som får et hjørne kort før tid, hvor en Brande spiller uheldigvis får ramt bolden, således den ryger i eget mål. De sidste 5 min fortsætter damer med at presse på, men bolden vil ikke ind. Desværre ”taber” damerne kampen 2-2, som vi allerede i første halvleg skulle have lukket helt.

Kampens spillere blev Michelle Stenholdt Funch, Malene Søgaard, Anne Sørensen samt Michele Duedahl. Kampen gav debut til Mette Nørgaard samt Michelle Stenholdt Funch. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Gitte Holt, Line Kaasbjerg Svensson, Lena Jensen og holdleder Dina Nygaard.