BOB +50 STADIG NR. 1.

Ny sejr til BOB +50 i hjemmekamp mod Herning KFUM 2.
Brande skulle forsøge at fortsætte rækken af sejre, da Herning KFUM gæstede Brande Stadion. Kampen i Herning var endt med en smal sejr, hvorfor hjemmeholdet var fokuseret på opgaven. Der skulle derfor ikke gå længe inden Brande bragte sig foran ved Martin Bjærre, der blev spillet fri af Sigurd Kristensen. Kort efter blev det 2-0, da Brandes topscorer Kai Varisbøl headede at præcist indlæg fra Martin Bjærre i nettet. Snart blev det 3-0, da Ole Radoor med et frækt chip spillede Martin Bjærre fri, hvorefter denne sikkert scorede ved bageste stolpe. Der kom en lille smule grus i maskineriet, da det lykkedes Herning KFUM at reducere til 3-1, da Brandes ellers gode defensiv svigtede. Brande svarede dog hurtigt igen, da Kai Varisbøl igen var på pletten og via den ene opstander kanonerede bolden i mål. Sikker og fortjent pauseføring på 4-1 til BOB. Status var en yderst høj udnyttelsesgrad af de chancer holdet tilspillede sig. Dette skulle dog ændre sig markant i anden halvleg, da der blev dømt skydetelt mod Herning KFUM’s mål, hvor Hernings målmand måtte præstere en række store redninger. Modsat første halvleg var det nu stolpe ud og der skulle en foræring til før det lykkedes BOB at score til 5-1. Målscorer denne gang var Ole Radoor, der køligt udnyttede situationen. Slutresultatet blev 5-1 til BOB. Totalt misvisende resultat i forhold til spil og chancer. Med sejren fastholder BOB førstepladsen nu med 2 point ned til Sunds og 5 point ned til Herning Fremad inden sæsonens sidste og afgørende kampe. Brandes bedste i kampen var Martin Bjærre, der udover sin assist og to mål leverede en fin præstation.