BOB +45 Stadig på 1. PLADSEN

Underholdende top kamp i Herning

Brande Old Boys 45+ skulle torsdag aften til Herning Fremad for at forsvare 1. pladsen i puljen. Det krævede mindst et uafgjort resultat.

Kampen startede skidt for Brande da Michael Laursen allerede efter 12 min måtte gå ud med en fiber. Det betød omrokeringer og desværre gik der kun 2 min inden Herning fik et straffespark. Dette blev sikkert omsat til en føring på 1-0.

Målet var dog startskuddet til en god Brande periode. Bolden blev spillet flot rundt og rummet bagved Hernings forsvar var meget åbent.

Thomas ”Messi” Svensson var tæt på med et skud, det samme var højrebacken Jens Studsgaard men bolden ville ikke ind. Kort efter havde Thomas ”Messi” Svensson også et godt hovedstød som desværre strøg over målet.

Efter 25 min havde Eg et godt følt skud som krævede en flot redning af Fremad målmanden. Stadig 1-0 til Herning.

Vi skulle dog kun 2 min længere frem før topscorer Nicolaj ”LORD” Eg viser hvorfor han er topscorer. Eg får bolden i løb ned mod målmanden, afdribler målmanden og skyder bolden i det tomme mål. 1-1 hvilket var mere end fortjent på dette tidspunkt. Alle gik nu og troede at 1. halvleg ville ende 1-1 men nej, sådan skulle det ikke være. KennethThinggaard lavede et perfekt indlæg fra venstre lige ind i hovedet på Svensson som havde set Eg, han header den perfekt hen til Eg, som køligt placere bolden forbi målmanden i det lange hjørne og dermed kunne Brande gå til pausen med en 1-2 føring.

Desværre var holdene nærmest ikke kommet på banen igen før Palle Buur scorede fra en spids vinkel uden chance for en ellers stor spillende Brande målmand Bjarne ”fætter” Thisgaard.

Resten af kampen bølgede spillet frem og tilbage. Eg havde en god chance hvor han inde i det lille felt drejede rundt om sig selv men desværre blev bolden ikke ramt rigtigt og derfor blev det ikke til mere. Herning havde også deres løse chancer i anden halvleg men til sidst kunne begge hold være tilfredse med uafgjort 2-2 i en særdeles velspillet

Kampen spiller blev fortjent Bjarne ”fætter” Thisgaard som stod en virkelig flot kamp.