FLOT COMEBACK AF BOB +45

Torsdag d. 15. august drog BOB til Ikast for at starte efterårs sæsonen i gang.

Kampen startede med at bølge frem og tilbage med chancer i begge ender. Efter 10 minutters spil kom Ikastdesværre foran på et langskud, der smuttede i det våde græs og snød Bjarne i Brande målet.

I det 16. minut strøg en Ikast angriber igennem i venstre side, der afslutter med et tør hug fra kanten, men Bjarne Thisgaard får pareret bolden op på undersiden af overliggeren så stadigvæk kun 1-0 til Ikast.

23 minutter spillet ”kiksede” BOB’s offside fælde (vi mente dog der var offside) og Ikast bragte sig foran 2-0 da to IFS spillere kom helt alene med Bjarne og nemt kunne score, som så blev pause stillingen. Det skal dog lige nævnes at BOB skulle have haft scoret mindst 2-3 gange i 1 halvlegog synderne her var Eg, Skytte og Allan Hansen.

Efter en god halvlegs snak, hvor man blev enige om, at nu var sommerferien forbi ændrede det hele i 2. halvleg men først efter 14 min. Det resulterede i et reduceringsmål ved Allan Hansen efter 44 min spil. Så var BOB blevet varme. 3 minutter senere førte vi 3-2. Udligningsmål af Summe efter et kæmpe målmands kiks. Kenneth Thingaard scorer til 3-2 på en frispilning af Medin.

I kampens 54 minut scorede Allan Hansen sit andet mål i kampen til 4-2. Et langt udspark fra Fætter Bjarne som Summe snitter videre, det gav Allan en friløber som elegant dribler udenom IFS målmanden og triller bolden ind i det tomme mål.

Så nede 2-0 ved halvleg, vandt Brande altså kampen med 2-4 efter en fremragende 2 halvleg, hvor alle kæmpede flot.

Kampens spiller blev fortjent Allan Hansen.