BOB +50 og +60 Tabte begge pusten efter pausen.

Mandag tog Brande Old Boys og Ikast FS hul på efterårssæsonen med et topopgør i +50 rækken på Brande Stadion.
Hjemmeholdet indledte bedst, men Jens Studsgaard måtte se sit forsøg pareret, og i det femte minut sparkede Martin Bjærre bolden forbi mål, da Benny Vilsborg headede Ole Radoors indlæg på tværs til ham. Gæsterne ramte derefter først indersiden og siden ydersiden af samme stolpe, inden Jens Studsgaard i 1. halvlegs sidste sekunder var tæt på at bringe værterne i front fra selve baglinjen, da han fulgte godt og på et halvklaret langskud fra Kai Varisbøl.
Ikast indledte 2. halvleg bedst, men Ken Petersen i hjemmeholdets mål havde godt fat i gæsternes langskud. Efter 11 minutter gik det så galt: Brande mistede bolden langt fremme på banen, og den blev omgående sparket frem til en helt fri Kim Hansen, som sikkert bragte gæsterne i front. Scoringen tog tilsyneladende helt pippet fra hjemmeholdet, som i de efterfølgende minutter måtte love for en blanding af store redninger af Ken Petersen og dårlige Ikast-afslutninger.
Efter 16 minutter var Martin Bjærre tæt på at lave selvmål, da han fik snittet en Ikast-afslutning på stolpen, og fire minutter senere gik den ikke længere, da han i forsøget på at blokere et langskud fra Kim Hansen fik rettet bolden så meget af, at den snød en prisgivet Brande-keeper. I kampens allersidste sekunder var Benny Vilsborg tæt på at reducere, men Ikast-målmanden fik på akrobatisk vis (og med et forvredet knæ til følge) raget hans hovedstød tæt under mål væk på selve målstregen. Trods 0-2-nederlaget fastholder Brande førstepladsen, nu med kun to point ned til de nærmeste forfølgere, Sunds.
Kampens spiller blev målmand Ken Petersen.

På nabobanen dystede de to klubbers hold i +60-rækken, og også her endte det med en sejr til gæsterne fra Ikast, blot med cifrene 3-0. Målmand Jens “Bruce” Kristensen havde flere gode redninger i kampen, men det kunne desværre ikke ændre kampens resultat.