BOB+ 30 mod Hammerum

Forårets sidste kamp mod Hammerum blev en hårdt spillet en af slagsen, hvor begge hold gav alt for at få sejren i hus. Fra kampens start var der intens fight på midten af banen, hvor specielt Lars Duedahl, Nikolaj skov og Jacob Andersen løb mange meter. Spillet bølgede frem og tilbage og begge hold kom frem til mindre chancer, dog uden mål. Hammerum fyldte meget på midtbanen, da BOB ikke formåede at stå tæt nok på Hammerum spillerne, hvilket medførte at BOB løb mange flere meter end det egentlig var nødvendig. Som 1 halvleg skred frem kom BOB bedre med og det førte til en stor chance i første halvleg, da Lars Duedahl lagde en sukkerbold i dybden til Thomas Lund, som skød fladt langs jorden, men Hammerum målmanden reddede på fornem vis. Kort tid inden 2 halvleg var Jacob Andersen ligeledes tæt på, da han steg til vejrs efter et frisparksindlæg og headede bold lige over mål, hvorfor der stod 0-0 ved halvleg. Ved 2 halvlegs start blev Rasmus Nielsen smidt ind på midten og så stod der BOB på det hele, da BOB’s midtbane og forsvar fik rettet op på de små fejl man lavede i 1 halvleg. Efter kort tid førte det til at en velspillende Kris Mollerup førte bolden frem i venstre side og bankede en kanonkugle afsted mod mål, som Hammerum målmanden desværre reddede. Ca. midtvejs i 2 halvleg fik BOB et frispark ved midten i højre side, som Lars Duedahl hurtigt tog og sendte en millimeter præcis bold ind i feltet til Rasmus Langelund, som steg usædvanligt højt til vejrs og sikkert satte den ind i målet. Selv Christiano Ronaldo ville have rynket på brynene over den højde som Rasmus Langelund steg til vejrs med…….BOB forsatte med det gode spil, men BOB’s evige trussel på kanten, Tjomas Lund, skulle have en pause og det resulterede i, at Hammerum kom længere frem på banen, dog uden at komme frem til chancer. Med ca. 10 min igen fik BOB overtaget igen ( da Thomas Lund kom ind igen)og dette resulterede i endnu et mål, da en godt fightende Søren Lauersen erobrede bolden på midten og sendte med det samme en bold i dybden til Thomas Lund, som frækt loppede bolden over Hammerum målmanden til 2-0. Herefter havde BOB godt styr på resten af kampen, men i sidste minut fik Hammerum et frispark ved BOB feltet som blev sparket i mål til 2-1 som også blev kampens resultat. Kampen fik dog et lidt kedeligt efterspil, da BOB’s Rasmus Nielsen med 10 min igen af kampen blev alt for hårdt tacklet af en Hammerum spiller, hvilket resulterede i, at han brækkede foden. Det skal dog siges at Rasmus Nielsen først fandt ud af dette dagen efter ved scanning, men han formåede alligevel at spille kampen færdig, hvilket viser den helt rigtige BOB ånd og vilje. Vi ønsker Rasmus Nielsen god bedring. Med BOB sejren holder man sommer pause på en flot 3 plads. Kampens spiller blev Michael Tyr Kristensen med 4 stemmer.