Sejre på en meget varm dag

Tirsdag d. 25 juni hjemme mod Isenvad

På en meget varm sommeraften tog damerne imod Isenvad i deres sidste kamp inden ferien. Igen kørte Brande videre med deres god pres og hurtige afleveringer, hvilket også første til et par løse chancer uden mål allerede fra start. Men Brande bliver ved med at presset på, og da Lena erobrer bolden på midten, ligger hun den indover, og her er det Maria som får hovedet på bolden og scorer. Spiller ryger herefter lidt frem og tilbage, men med Brande som boldstyrer, og damerne lader bolden gøre arbejdet i varmen, så alt energien ikke forsvandt med det samme. Det lykkes også på endnu et angreb for Anne at prikke bolden i mål. Inden pausen viser damerne igen, at de via hurtige kombinationer og overblik er stærke. Her er det Lena, som finder en fri Anne, som hurtigt dribler ned i felten og spiller den til Maria, som koldt skynder den i mål.

Isenvad har i 1. halvleg et par enkelte chance, men både et stærkt spillende forsvar og Jane i målet, viser overblik, og deres chancerne bliver ikke til meget.

I anden halvleg presset Brande trods varmen godt på, og det giver også bonus. Efter små 5 min. er det Mai, som fanger bolden på midten, ser Anne, der hurtigt ligger den videre til Elsebeth, som tager den godt med op. Her finder hun igen Anne, som er løbet med, og hun ligger den perfekt tilbage til Lena, der banker bolden ind. Kort efter kæmper Anne sig til et hjørne, som Lena ligger ind til bagerste stolpe, hvor en helt fri Pernille sikkert banker den ind. Kampen er dog præget af lidt hårdt spil, hvilket også fører til et gult kort til en Isenvad spiller 10. min før tid. Brande udnytter overtallet og spiller bolden sikkert rundt, og på et skud udefra, sætter Lena bolden ind til kampens resultat 6-0. Isenvads farligste spiller lukkede forsvaret helt ned for, og en meget velspillende Marianne var konstant over hende, hvorfor hun ikke have let ved, at komme til chancer.

Kampens spiller blev derfor også helt fortjent  Marianne Penitzsch. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Elsebeth Østergaard, Maria Funch Eskildsen, Pernille Jakobsen, Anne Sørensen, Mai Overgaard, Lena Jensen og holdleder Dina Nygaard.

Kampens fire målscorer, Lena 2 mål, Pernille 1 mål, Maria 2 mål, Jane for 2. kampe at holde målet rent, og Anne med 1 mål