BOB +45 på vinderkurs igen

Torsdag d. 20. juni var BOB +45 i Hammerum, der skulle rettes op på sidste uges plamage hvor holdet tabte til Snejbjerg.

Det må man sige der blev. Efter en opsang fra holdleder Andersen inden kampstart, gik folk på banen og var tændte fra start af.

Allerede på første angreb, fik Studs bolden sparket ind til 1-0. På et skarpt indlæg fra Lasse, der først endte ved Eg der brændte på en fremstormende målmand pga en dårlig første touch. Returen endte så ved Benny “Robert Skov” Juul, der skød ind på en forsvarsspiller, hvorefter bolden endte ved en fri Jens Studsgaard aka tordenstøvle, der scorede til 1-0 på en halvflugter. Studsgaards anden mål i denne uge. 10 min senere udlignede Hammerum, lige pludselig stod der 2 mand fuldstændig fri i BOB feltet, ingen chance for Søren L 1-1. Der gik heldigvis ikke mere end 5 min så var BOB foran igen, et super indlæg fra Studs, ender ved Eg der drejer rundt på en tallerken udenfor feltet og curler bolden sikkert i krogen til 2-1. 2 halvleg startede med at hver hold fik en mand smidt ud, efter lidt tumult ved et hårdt begået frispark af en Hammerum spiller. Efter 45 min spil kommer Eg højest på et indlæg, i ren Gordon Banks stil redder Hammerum målmanden helt nede ved roden af stolpen, så stadigvæk 2-1. 10 min før tid bliver Benny Juul snydt for 3-1 målet, da dommeren indrømmer at han fejlagtigt var kommet til at dømme offside. I kampens sidste sekunder laver BOB et kontra angreb, der ender med at klasse Lasse sender bolden ind til en fremstormende Henrik Skytte Austin Morten, der header bolden ind til 3-1 helt blankt for mål, som også blev kampens resultat.

Kampens spiller blev fortjent Kenneth (Broe Henning) Thinggaard.