Kategoriarkiv: Old Girls

Oprejsning mod Ikast

Torsdag den 13. september hjemme mod Ikast

Modsat sidste torsdags kamp mod netop Ikast på udebane kom Brande meget bedre fra start i dagens kamp.

Holdet viste rigtig godt samspil og havde faktisk det meste af spillet i store dele af kampen. Ikast derimod levede på kontra, men det skal også siges at her var de effektive og efter ca. 7 minutters spil lykkedes det Ikast at slå kontra og 2 mod 1 kunne Maria Husum ikke stille meget op og blev overspillet og Jane Sandfeld i målet var chanceløs.

Halvvejs i 1. halvleg var Brande meget tæt på. Først hamrede Pernille Jakobsen bolden på overliggeren og på riposten ramte Marianne Panitzsch stolpen, men bolden hoppede desværre ud i spil igen og på efterfølgende kontra lykkedes det Ikast at score 2-0.

Med 5 minutter tilbage af første halvleg er Anne Sørensen tæt på. Pernille Harrild fik spillet hende helt fri og alene med keeperen, men det lykkedes keeperen at få en lang tå på og desværre ikke mål.

I stedet var det igen Ikast der kunne score på endnu et kontra til pause stillingen 0-3.

Anden halvleg fortsatte som første med Brande i klart spil dominans men heldet var desværre ikke på Brandes side og det forblev lige ved og næsten på utallige chancer til bl.a. Malene Søgaard, Line Kaasbjerg Svensson og Anne Sørensen.

Den største chance til Brande i 2. halvleg kom efter 18 minutter da Anne Sørensen blev nedlagt lige uden for Ikast feltet. Maria Husum med overblikket sendte desværre bolden lige på stolen.

Nærmere kom ingen af holdene og kampen sluttede 0-3 til Ikast.

Kampens spiller blev Maria Husum. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Pernille Harrild, Pernille Jakobsen, Marianne Panitzsch, Anne Sørensen, Anette Petersen, Malene Søgaard og holdleder Gitte Holt.

Uafgjort med 7 mand

Tirsdag den 11. september ude mod Herning KFUM

Brandes damer havde lidt mandefald i dag og måtte starte dagens kamp med 6 på banen. Det slog dog heldigvis ikke holdet ud og allerede efter få minutters spil kunne Line Kaasbjerg Svensson score sikkert til 1-0 efter flot opspil fra Anne Sørensen.

Et par minutter senere dukkede Malene Søgaard op og Brande benyttede det fuldtallige hold til at øge til 2-0 på hvad man bedst kan betegnes som et lop af Maria Husum, hvor bolden sejlede over med og modspillere og endte i mål. Marias første mål i old girls trøjen.

Herefter tog Herning lidt over og fik reduceret 2 gange inden pausen, så pause stillingen var 2-2.

Brande startede godt efter pausen og fik efter kort tid bragt sig på 3-2 efter at Gitte Holt havde fundet Malene Søgaard i dybden og hun kunne sikkert prikke bolden forbi en fremad stormende Herning keeper.

Få minutter senere var Maria Husum igen på spil. Denne gang gik hun mod baglinjen og sendte en umiddelbart ufarlig bold ind foran mål, men det lykkedes Herning keeperen at få den fumlet i mål til 4-2.

Herning var dog desværre heller ikke ufarlige og fik igen reduceret og senere udlignet til kampens slut resultat 4-4 som de bedst kunne være tilfredse med.

Brande holdet skal roses for en god fight. Kampens spiller blev Anne Sørensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Malene Søgaard, Gitte Holt, Marianne Panitzsch og dagens kammi Maria Husum som valgte at køre helt til Brande (fra Herning) for at møde sine holdkammerater for derefter at køre tilbage til Herning 🙂

Torsdag den 6. september ude mod Ikast

Om det var pga. af at kampen var blevet udsat skal vi lade være usagt, men desværre kom dommeren ikke og så det blev desværre en hjemmedommer, hvilket desværre kunne mærkes. Men heldigvis gav holdet ikke op og var klar til kamp mod overmagten.

Brandes første chance skete da Christina Lange fangede bolden på midten og fandt Anne Sørensen som spillede 1-2 med Pernille Harrild men Annes afslutning blev desværre ikke omsat til mål efter det flotte opspil.

Næste chance var med omvendt afslutter. Denne gang var det Maj som opfangede bolden og fandt en fri Anne Sørensen som igen fandt Pernille Harrild. Hendes afslutning røg dog forbi målet.

Herefter stod der Ikast på det meste af det og fik scoret 4 mål inden pausen.

Efter pausen vekslede spillet frem og tilbage men efter 10 minutters spil fik Ikast endnu et mål.

Næste chance tilfaldt Brande, hvor Christina Lange fik tilkæmpet sig et frispark uden for feltet, herefter er Maria Husum er tæt på at snyde målmanden, som dog lige fik foden på.

Sidste mål til Ikast skete efter en Brande kontra, hvor Anne Sørensen modtog bolden, men fik ikke afsluttet ordenligt. I stedet fik Ikast en hurtig kontra og scorede til slutresultatet 0-6.

Kampens spiller blev Maria Husum. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Henriette Lind Eriksen, Pernille Harrild, Christina Lange og gav endvidere debut til Maj, Kia Egebjerg og Anette Pedersen og holdleder Dina Nygaard.