Kategoriarkiv: Old Girls

Damerne fortsætter det gode spil

Tirsdag d. 18 juni hjemme mod Lemming IF

BOB’s damer fortsatte tirsdag aften de gode takter, og allerede fra start stod der Brande på kampen. Efter et par løse chancer, er det Jane med et hurtigt udspark, som sende Line op af kanten, hun finder Anne, der ligger bolden ind over til Lena, der sikkert scorer til 1-0. Kort efter fanger Marianne A bolden på midten og ser hurtigt at Anne er løbet fri. Hun ligger den godt indover, hvor Line flyver frem til bolden, men desværre på overliggeren. Kort efter er Anne på spil igen, og denne gang finder hun Lena, der ligger den fladt tilbage til Marianne A, som banker den i mål uden chance for Lemmings målmand. Og Brande bliver ved med at tilkæmpe sig chancer, og lidt senere tager Anne endnu en god dribletur ind gennem feltet og skyder på mål. Målmanden får dog lige hånden på, men Marianne A er hurtig henne ved bolden, og prikker den ind. Inden halvleg får Brande scoret to gange mere, første gang via et godt opspil mellem Anne, Marianne og Lena, hvor Lena igen ender som målscorer. Brandes sidste mål sker via en hurtig omstilling, hvor Lena spiller Line i dybden, som ligger bolden ind til Anne, som sætter den ind.

Selvom Brande er foran 5-0 til pause, så holder damerne stadig koncentrationen, og efter 10 min. er det Line, som erobrer bolden på midten, dribler op gennem Lemmings forsvar og banker bolden sikkert i mål. Line spillede en rigtig stærk kamp, og tog mange gode ture i dybden, hvilket også gav en masse chancer til Brande. Næste chance er ingen undtagelse idet Lena igen finder Line i dybden, hun spiller Marianne P, og fortsætter sit løb, og får bolden igen og skyder den i mål. Brandes forsvar er gennem kampen meget stablie, og via sammenspil og overblik, er det kun et par enkelte chancer som Lemming kommer til, men disse har Jane i målet helt styr over. Lena bevarer endvidere det gode spil fra de sidste to kampe, og efter en solo tur fra midten, banker hun iskoldt bolden forbi Lemmings målmand. Sidste Brande mål sker igen via et hurtigt opspil fra Line til Anne til Lena og i mål til kampens resultat 9-0.

Kampens spiller blev en flyvende Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Elsebeth Østergaard, Michele Duedahl, Camillia Mikkelsen, Anne Sørensen, Marianne Andersen, Lena Jensen og holdleder Dina Nygaard.

Kampens målscorere

Stor fokus på en lun aften

Tirsdag den 11. Juni ude mod Silkeborg KS

Damerne var klar til at vise Silkeborg, at sidste indbyrdes kamp ikke viste vores niveau. Brande ligger også ud med et fint pres, og fortsatte det gode sammenspil, som de viste i sidste kamp mod Vinderslev. Første chancer er netop også på et sammenspille mellem Lena og Maria, som sender bolden hårdt fladt indover, men desværre kommer Line et my for sent efter at have taget en god tur nedefra. Kort efter kommer de dog igen igennem forsvaret ved endnu et opspil, som havner ved Maria, der får prikket bolden mellem benene på målmanden. Silkeborg, er ligesom i sidste kamp, meget skarpe i deres omstillingsspil, hvor de har et par hurtige spillere. Det giver dem også en god chance, men Jane kommer godt ud, og kaster sig ned. Desværre er det også på en kontra, at Silkeborg får udlignet kort efter. Der går dog ikke mange minutter før at Maria endnu engang sætter bolden i mål, efter at Lena har gjort et flot forarbejde og sender bolden hårdt indover, hvor Maria kaster sig frygtløst efter bolden, og banker den i mål. Derefter stod den på et par store Silkeborg chancer, men her disker Jane op med nogle flotte redninger. Sidste chancer er et frispark til Brande, som Lena banker til, men her får målmanden lige akkurat hånden på.

I anden halvleg kommer Brande ud med et enormt pres, som også er med til at knække Silkeborg. Først chance tilfalder Mai, som på en god stikning fra Line, desværre får skudt lige forbi mål. Næste chance er via en 1-2 mellem Lena og Line, hvor Lena afslutter med et mål. De gode opspil fortsætter, og kort efter finder Line Michele i dybden, som dribler ned til baglinjen og ligger den perfekt indover til Mai, som skynder den i mål. Ikke nok med det, så vil Jane også være med, og på et godt udspark til Lena, bliver hun noteret som assist, idet Lena banker den i mål. Herefter er det Lena selv, som står for assisten, idet hun ligger bolden godt indover til Michele, som sikkert skyder den ind. Sidste mål består igen af et godt opspil mellem de to, da Michele denne gang spiller Lena, som dribler forbi målmanden og skyder den i mål til kampens resultat 7-1. Igen var det gode sammenspil afgørende, og trods en omdiskuteret dommerpræstation, så holdte damerne fokus på deres eget spil.

Alle damerne spillede en rigtig god og solid kamp, men for anden kamp i streg, blev kampens spiller Lena Jensen. Kampen gav debut til en velspillende Maria Funch Eskildsen Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Elsebeth Østergaard, Michele Duedahl, Camillia Mikkelsen, Mai Overgaard, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Dina Nygaard.

Godt sammenspil gav god start

Tirsdag den 4. Juni hjemme mod Vinderslev

Efter de nye sammenlagte puljer, hvor damerne møder helt nye hold, vidste damerne ikke, hvad der ventede dem. Derfor var koncentrationen også i top og Brande lagde ud med et stort pres. Det resulterede i, at efter blot 50 sek. spil fik Brande et straffe (efter hånd på bolden i felten), som Lena iskoldt bankede i mål. Brande bibeholdte det høje pres, hvor Anne få minutter efter også gør det til 2-0. Brande viser generelt rigtig godt sammenspil hele kampen igennem, og et opspil ender med at Anne sender den fladt ind i felten, hvor Lena sætter den i mål. Herefter, var kampen stort set afgjort, og det var kun et spørgsmål om, hvor stort Brande ville vinde. Chancerne blev ved med at komme, idet Brande fortsatte det gode overblik og kombinationer. Dette gav også store chancer til Line, Anne og Marianne A, men det lod til, at støvlerne vist ikke helt var indspillet rigtigt. Dog lykkes det både Anne og Lena endnu en gang at score inden halvleg. Vinderslev formåede kun at havde to små friløber, men her viste forsvaret klasse og fik afværgeret begge chancer inden de blev farlige.

Anden halvleg fortsatte med rent Brande pres, og med lidt omrokeringer så havnede en repost fra et skud udefra fra Lena hos Marianne P, som sikkert skyder bolden ind. Selvom Brande har en stor føring, lader det ikke til at påvirke pigerne, og specielt kanterne viste overskud. Både Line og Pernille tog hele kampen igennem mange gode ture frem og lagde op til flere store chancer og mål. Konstant handlede det derfor blot om, hvem den næsten målscorer blev. Efter en periode med mange chancer uden mål, får Michele spillet Lena fri og med et godt langskud, skyder hun bolden sikkert ind. Kort efter er det Marianne P, som dribler forbi forsvaret og uden problemer får scoret. En særdeles velspillende Lena har endnu et mål i støvlerne, og efter en god dribletur fra midten banker hun hendes 5. mål ind. Sidste mål tilfalder Anne, som koldt lukker og slukker kampen til 10-0. En rigtig god kamp, hvor alle viste godt overblik og sammespil.

Kampens spillere blev fortjent en flyvende Lena Jensen.  Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Elsebeth Østergaard, Michele Duedahl, Anne Sørensen, Pernille Jakobsen, Marianne Andersen, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Dina Nygaard

Kampens tre målscorere

Dumt nederlag i en rodet kamp

Tirsdag den 14 maj. ude mod Silkeborg KS

Efter et par aflyste kampe og en tabt kamp til Ikast, var pigerne klar til sidste kamp i den første pulje.  Dog startede modtagerne fra SKS hårdt ud, og kort efter start har de også første afslutning, som dog rammer den ene stolpe. Herefter står der Brande på en del, med en masse gode kombinationer og opspil, som desværre ikke rammer i mål. Først er det et sammenspil mellem Michele og Line, hvor Michele rammer i sidenettet, dernæst er det Marianne P og Line som via et godt opspil, desværre mangler den sidste præcision. Brande holder dog presset, og Anne få kæmpet sig til et hjørne, som Pernille sparker på bedste vis, og med lidt hjælp fra SKS’s målmanden ender bolden i mål. Brande fortsætter med masser af pres, men desværre uden mål. I stedet scorer Silkeborg to hurtige mål på kontrachancer.

Anden halvleg starter ikke bedre, i og med Brande ligger ud med et dumt boldtab på midten, som Silkeborg udnytter med det samme og scorer sikkert. Derefter kommer Brande stærkt igen, og med et perfekt målspark fra Jane, som Line forlænger havner bolden ved Mette som dribler op og scorer uden problemer. Brande bliver ved med at kæmpe, og efter et hurtigt hjørne mellem Pernille og Camilla, ryger bolden ind i feltet, hvor SKS’s målmanden igen fumler med bolden, hvilket Line koldt udnytter og scorer. Og pigerne kæmper videre med et par chancer forbi målet, men så får Marianne fanget bolden på midten, ser Mette der løber sig fri, dribler ned og scorer.Desværre har Silkeborg fået mere energi, og en chance til SKS, ender desværre med, at en Brande forsvarspiller får bolden i eget mål, og kort efter rammer et skud fra SKS angriberen en forsvarspiller, således at bolden snyder Jane i målet og går ind. Brande giver dog ikke helt op, og viser stadig fint opspil, men bolden vil ikke i mål. Det høje pres giver desværre endnu en chance til SKS, som igen scorer. Til sidst lykkes det dog Pernille at scorer til kampens resultat 6-5, efter gode kombinationer mellem Line, Anne og Pernille. Trods nederlaget ender piger på 2. Pladsen i puljen. I starten af juni starter den nye pulje, hvor vi møder helt andre hold end vi tidligere har spillet mod, hvilket vi ser frem til.

Kampens spillere blev Pernille Jakobsen og Line Kaasbjerg Svensson med hver 3 stemmer. Holdet bestod desuden af Mette Ejsing, Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Camillia Mikkelsen, Michele Duedahl, Anne Sørensen, Jette Jacobsen og holdleder Dina Nygaard