Kategoriarkiv: Old Girls

ÅRETS OLDGIRLS SPILLER 2020

Årets spiller skulle findes i sidste kamp, hvor hele fem spillere kunne nå at blive det; Line, Lena, Maria, Lene og Birgitte. Så udover at kæmpe om en sejr, så var der også lidt ekstra at kæmpe for. Årets spiller har været solid og har haft et godt tag på midten af banen. Hun har været stærk fremad og har både haft øje for sine medspillere, men har heller ikke været bleg for at gå den direkte vej eller at skyde udefra. Der har været god fight og så har hun også scoret en del mål. Så selvom Lene kom godt snigende efter titlen i de sidste tre kampe og endte med 13 stemmer i alt, så blev årets dame spiller Birgitte med 14 stemmer.

Birgitte var også ligeved at snuppe målscorer titlen, men den løb Lena med, med et mål mere på kontoen.

Den moralske kamp om første pladsen

Brande – Mariehøj KS

Selvom turnering var slut, fik damerne en ekstra kamp, da Mariehøj (Silkeborg) havde spurgt om de ville spille en træningskamp mod dem. Oprindeligt var Brande i pulje med dem, men de meldte afbud til kampen. Dog sluttede de på 2. Pladsen, hvor det eneste pointtab de havde var den kamp. Derfor var det udover kampen om årets spiller, også kampen om den moralske første plads. Dette kunne også mærkes, da der faktisk blev varmet lidt op 😉 Damerne var tændt fra start, hvorfor Mariehøjs målmand også kunne tage bolden ud af eget mål 30 sek. efter Brande havde givet bolden op. Et hurtig og godt start, da Birgitte finder Pernille, som scorer med første boldberøring. Brande fortsætter presset, og med et godt omstillingsspil, finder Birgitte flot Line, som dribler op og scorer. Brande presser på de første 15 min. men Mariehøj kæmper godt, og presser godt på de sidste 15 min. De spiller godt rundt, og Brande løb ekstra meget. Dette gav en kontra chance til Mariehøj, som de får scoret på. Kort efter er der pause, hvor pigerne får lidt luft igen.

2. Halvleg starter med pres fra Brande, og det lykkes dem at få bolden over stregen, hvor målmanden kaster den ud, og den bliver desværre ikke dømt inde. Dette giver åbenbart noget, og Maria tager en god dribletur fra egen banehalvdel og banker bolden i mål. Kort tid efter får Pernille scoret igen, efter et godt opspil mellem Birgitte og Rikke. Herefter er der ingen tvivl om Brandes sejr, men blot størrelsen. Brande har en del gode chancer, som er ligeved og næsten, blandt andet har Lena nogle gode ture op af kanten samt Birgitte og Lene med gode opspil fra midten. Lene har en rigtig god tur, hvor hun finder Rikke, der spiller Birgitte, der banker bolden sikkert i mål. Kort inden tid, er det Lene med et skud udefra, der kommer på måltavlen, og kampen ender 6-1. Igen var det en god holdindsigt, hvor Jane stod sikkert i målet, forsvaret stod solidt mens angrebsspillet var effektivt. Dermed slog pigerne også fast, at førstepladsen i puljen var helt fortjent.

Kampens spiller blev for tredje kamp i træk Lene Gasbjerg samt Birgitte Sørensen. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Maria Husum, Line Kaasbjerg Svensson, Rikke Lind, Lena Jensen, Anne Sørensen, Pernille Harrild og holdleder Dina Nygaard.

Storsejr i sidste kamp til damerne

Engesvang – Brande

Kampen startede med lidt spil frem og tilbage, men Brande var dog hurtige til at finde målet, og pressede godt på. Her overtog en meget oplagt duo, bestående af Lene og Lena, midten fra start af, og lagde hele kampen igennem et stort pres på Engesvang. Det gav også hurtigt et godt opspil, hvor Lene finde Line, som sikkert scorer. Kort tid efter får Brande tilkæmpet sig et hjørne. Dette eksekverer Lena på bedste vis, og scorer direkte på hjørnet.

Lene har mange gode tur gennem Engesvang forsvar, og spiller flere gange sine medspillere helt frie, men de får desværre ikke prikket bolden den sidste vej ind i målet. Men Brande bliver blot ved med at presse på, og her følger Rikke op på et godt skud fra Line, og liste bolden i mål. Kort tid efter får Lena erobret bolden på midten og efter en god dribletur op af banen finder hun Rikke, der igen scorer sikkert. Inden halvleg lykkes det Lena at scorer ydereligere to gange, efter en solo tur og efter en hurtig kontra startet af Jane i målet.

Efter halvlegen får Engesvang en kontra, som de får scoret på. Selvom Brande er foran stort bliver de ved med at holde koncentrationen, hvilket også giver en masse chancer og mål. Maria erobrer bolden fra egen halvdel og dribler op til felten, og skyder den indover, hvor Lena får den mål. Et godt opspil mellem Anne og Lena, giver også endnu et mål på kontoen til Lena. I de sidste 15 min. får målmand Jane ”lov” til at prøve kræfter i marken, og kort efter får hun bolden godt indover til Anne, der får den videre til Lena, som scorer. Kort efter tager Anne en solotur op gennem Engesvang forsvar og scorer. Lene får også tilkæmpet sig et straffe, som Jane desværre ikke får i mål, men bolden ryger direkte ud til Anne, som scorer. Efter en Egesvang chance får Rikke, der erstattede Jane i målet, sat en hurtig kontra i gang, hvor Lena med en god tur finder Anne, der igen scorer. Line lukker og slukker kampen, og Brande vinder fortjent 13-1. Brande havde stort set alt spillet, og med nogle brændte store chancer, kunne sejren havde været endnu større. Holdet var veloplagt i deres sidste kamp, hvilket også kunne ses på det virkelig gode spil. En skam at LM ikke blev til noget, da der var gode takter til et godt LM.

Kampens spiller blev igen en meget velspillende, og helt fortjent Lene Gasbjerg. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Maria Husum, Line Kaasbjerg Svensson, Rikke Lind, Lena Jensen, Anne Sørensen og holdleder Dina Nygaard.

Godt sammenspil gav god sejr

Voel – Brande

Brande kom godt fra start, og Birgitte har et par gode skud udefra, Pernille Harrild på stolpen og flere chancer, som er ligeved. Efter lidt spil frem og tilbage får Brande et hjørne. Lena med et godt hjørne indover, som Lene får tæmmet godt og spillet den til Line, der sikkert banker den ind. Spillet bliver på Voels halvdel, og her lykkes det for Birgitte at finde Lena, som sikkert får bolden i mål. Efter endnu et godt opspil, får Pernille J sparket bolden hårdt ind over, hvor Lene kaster sig efter den og sender den ind.

Anden halvleger starter med at Brande presser på, men uden held og i stedet for får Voel et mål. Men Brande lader sig ikke slå ud, og fortsætter stadig med at skabe chance på chance via gode opspil. Flere på stolpen og skud lige forbi målet. Efter et utal af chancer lykkes det endelig Birgitte på en god helflugter, at banke bolden ind Selvom Brande har stort set alt spillet, så giver lidt klump spil dog Voel et mål mere. Resten af kampen er igen en masse gode opspil fra BOB spillerne, og Line finder Pernille i dybden, og hun spiller den hurtigt til Lena, der scorer. Til sidst lukker Birgitte kampen med endnu en scoring. En rigtig god og solid holdindsats med mange hurtige opspil og gode chancer samt et meget sikkert forsvar, som holdte Voel på et minimal af chancer.

Kampens spiller blev fortjent Lene Gasbjerg og Maria Husum. Kampen gav debut til Rikke Lind. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Pernille Harrild, Line Kaasbjerg Svensson, Marianne Andersen, Lena Jensen, Birgitte Sørensen og holdleder Dina Nygaard.