Kategoriarkiv: Veteraner +45

45

OLDBOYS +45 ENDELIG I KAMP, SEJR, HATTRICK OG MEGA HERRE TACKLING.


Torsdag d. 23/5 skulle BOB +45 til Vildbjerg for at spille deres første kamp i denne turnering, efter at de 2 første kampe var endt med skrivebordsejre på 3-0.

Spillerne glædede sig helt vildt og om det var det der var skylden i at vi spillede en meget skidt kamp skal lade være usagt.

Brande startede ellers kampen godt og satte sig fuldstændig på løjerne. Chancerne var der, endda nogle ganske store, men bolden ville bare ikke ind.
Vildbjerg var ikke farlige overhovedet og vi skulle frem til kampens 20. minut før at Brande kom i front. Topscorer Nicolaj Eg sparkede et frispark direkte ind via den ene opstander. Et flot mål og det skulle heldigvis vise sig at Eg ikke var færdig for i aften.
Der gik kun nogle få minutter før det blev 2-0 til Brande. Michael Summe Husum lagde et super indlæg ind til Eg som lige akkurat fik prikket bolden i mål foran fremstormende Vildbjerg målmand.

På dette tidspunkt var der nærmest kun Brande på banen, men desværre slog Vildbjerg kontra i de døende sekunder før halvleg og de kunne reducere til 1-2.

Hvad der skete i anden halvleg ved vist kun hr. Klopp for Brande gik fuldstændig i stå og Vildbjerg overtog hele initiativet.

Det resulterede desværre i en udligning efter at en Vildbjerg spiller sparkede et frispark imod mål, som BOB målmand fætter Bjarne Thisgaard slog op på overlæggeren og riposten headede en Vildbjerg spiller ind til 2-2.

Kort efter kom der et kæmpe brag på banen. Skytte #69 Henrik Mortensen måtte se sig slået i årets herre tackling, heldigvis kom ingen til skade. Nu blev resten af halvlegen en kamp hvor man skulle kæmpe for blot at få det ene point med. Det hjalp da heller ikke at “Herbie 007” Martin Haarup Mortensen ud med et gult kort for en lille nødbremse.

Men det utrolige skete. Brande sparkede en lang bold fremad som Vildbjerg mest rutinerede mand sparkede ved siden af. Nicolaj Eg opfangede hurtigt episoden og fra midten af Vildbjergs bane halvdel sparkede han bolden i en blød bue hen over målmanden og ind i mål til en 3-2 sejr. De sidste 5 minutter af kampen skulle Brande bare have overstået og det lykkedes heldigvis også at køre sejren hjem.

Holdleder Torben Kjærgaard Jakobsen udtaler desuden, at sejren var forløsende, men for dælen da hvor skal der andre boller på suppen fremover, og specielt i næste kamp mod Herning Fremad, som også har max point som os.

Kampen spilles torsdag d. 23. maj kl. 19.00 på Brande Stadion.

Veteran +45 sejrede i ligegyldig kamp

Ligegyldig sejr til 45+ i træningskamp

Dagen før Brandes kamp imod Vildbjerg valgte DGI at omstrukturere puljen da Bording havde trukket sig. Det betød at torsdag aftens kamp blot var en træningskamp da den ”nye” turnering først starter den 2. maj.

Brande var dog enige om at spillet skulle være som gjaldt det en turneringskamp. Lad so sige det med det samme, det blev (endnu) en stor sejr til BOBs 45+ hold.

Allerede efter 2 min scorede Thomas Svensson på et frækt lob hen over målmanden fra ca 30 meter.

Efter 4 minutter headede topscorer Nicolaj Eg på mål men målmanden præsterede en feber redning og fik bolden skubbet på stolpen.

8 min. inde i kampen scorede Allan Kjærgaard til 2-0 hvor målmanden valgte at gå efter offsiden og slet ikke bevæge sig efter bolden.

Allan S. Hansen ville også være med og han scorede til 3-0 på et flot langskud som målmanden slet ikke nåede at reagere på????

Topscorer Eg havde en stor afbrænder efter 25 min men 2 min efter scorede han til 4-0 på et hovedstød, bolden blev flot serveret af højrebacken Torben Kjærgaard Jakobsen.

Anden halvleg startede som første med total Brande dominans. Danni Nielsen og Nicolaj Eg burde at ha scoret men sådan gik det ikke.

Topscorer Eg tog dog flot revanche da han scorede til både 5-0 og 6-0 på total gennemspillede angreb fra Brandes side. Dette var endda i en fase af kampen hvor Brandes Martin Nielsen havde fået gult kort og sad og slappede den på side linien.

Kampen var ikke slut endnu og Torben Kjærgaard Jakobsen mente åbenbart at Vildbjerg skulle ha en stor chance, han valgte i hvert fald at spille en Vildbjerg angriber helt fri, men heldig nok skød han helt forbi mål….

Kampen sluttede med endnu en Nicolaj Eg scoring efter at han blev spillet fri i dybden.

Kampen sluttede 7-0 og Brande viste at man er klar til næste uges turneringsstart hjemme imod Ikast.

VETERAN +45 STORSEJRER

Torsdag d. 11. april tog holdet imod Lind Oldboys. Man gik fra pløjemarken sidste uge i Hammerum til kunstgræsbanen i Brande, så man kunne ikke give banen skylden for noget i dagens opgør. Brande startede også med lyn og torden, og styrede alt fra første til sidste minut. Michael Husum aka Summe åbnede scoringen med et langskud, hvor målmanden ikke nåede at bruge hans hænder. Herefter scorede sæsondebuterende Nicolaj Eg et vaskeægte hattrick så halvlegs føringen blev 4-0 til Brande.

I anden halvleg scorede Eg 2 mål mere så han kom op på 5 mål i dagens kamp. Summe scorede ligeledes 2 mål så han endte på 3 mål. Thomas Juul Svensson aka BOB Messi rundede kampen af med er mål, så facit blev en meget sikker sejr på hele 9-0.

Dagens spiller og modtager af fidusbamsen blev Michael Husum med 6 stemmer og målmand Søren Laursen fik 4 stemmer pga et flot målspark.

2 kampe 6 point 13-0 målscore.

Brande Old Boys +45 Sæson åbner mod Hammerum

Torsdag 04. april drog Brandes +45 hold til Hammerum, for at indlede titelforsvaret.

Hammerum havde vidst glemt at der skulle spilles fodbold, for banen lignede mere en knoldet græsmark som ikke var blevet klippet længe ?

Det skulle BOB lige vende sig til, så allerede i kampens 3 minut. Kom Mads Ruglykke til at se lidt skidt ud, da han missede et indgreb på den knoldede bane. Det gav en friløber til Hammerum angriberen, der dog skød lige på en velspillende Bjarne Thisgaard. Derfra stod der BOB på hele kampen. De udløste en trible chance på et hjørnespark i kampens 13 minut. Først Svensson på hovedstød, returen kom ud til Kenneth Thingaard der skød i ryggen på en forsvarspiller. Returen tilbage til Svensson, der fik skovlet bolden ind til 1-0. Allerede 3 minutter senere blev Svensson spillet total fri i feltet. Sikker 2-0 men nej brændte den kæmpe mulighed. I kampens 19 minut smed Summe så en aflevering afsted, som Allan Hansen på fornemmeste vis tog med i luften med ydersiden, forbi en fortvivlet forsvarsspiller. Udløste en friløber som sikkert blev omsat til 2-0

Allerede 2 minutter senere var Allan Hansen på pletten igen, et langskud hvor Hammerum målmanden så meget skidt ud. 3-0.

Kampens 25 minut spillede Prøhl Smøg fri i feltet, afslutter lige på målmanden.

BOB fortsatte i 2 halvleg med at have kampen fuldstændigt under kontrol. Kunne være det var derfor at Martin tømre missede lidt af koncentrationen og lavede et kæmpe forsvarskiks. Søren Laursen reddede dog kastanjerne ud af ilden for Martin.

BOB sidste mål kom efter et godt gennemspillet angreb, hvor Michael Laursen til sidst smed et indlæg ind til en flyvende Svensson. Der stensikkert headede bolden i kassen. BOB cruisede derefter sejren sikkert hjem til kampens slutresultat 4-0 udtaler holdets succes holdleder Michael G. Andersen.