Kategoriarkiv: Veteraner +45

45

TOPKAMP I OLDBOYS +45 RÆKKEN

Torsdag d. 27. juni kom det ubesejrede tophold fra Herning Fremad forbi rækkens nummer 2 hjemmeholdet Brande.

Første halvleg var ikke andet end 9 min gammel, hvor BOB fik et hjørnespark. Bjarne Tøf sparkede på stolpen, heldigvis endte bolden i bagrummet, hvor Allan Hansen stod, og han kunne tjatte bolden ind i kassen med venstre skøjten til føring 1-0.

5 min senere strøg Michael Laursen afsted på højre kanten, smækker en sukker aflevering ind foran mål til Allan Hansen, der ved forreste stolpe desværre skyder lige forbi.

Kampens 26 min stryger Allan Kjærgaard igennem på venstresiden og elegant forbi en Herning forsvarer, som nedlægger guld drengen og får et frispark. Duen scorer på det efterfølgende frispark med lidt hjælp fra en ikke helt uskyldig Herning keeper, så 2-0 til Brande.

Så skulle man tro den ged var barberet, men Herning Fremad fik desværre reduceret 2 minutter før pausen ved farlige Ryan i Herning angrebet, der godt nok med et halv slatten afslutning fanger Søren Laursen på det forkerte ben, så bolden triller ind ved fjerneste stolpe og til reducering 2-1.

2 halvleg startede med en kæmpe chance til Allan Hansen, der dog afslutter lige på målmanden med et godt venstre hug. 10 minutter senere fik BOB et frispark et stykke udenfor feltet. Duen havde fået mod på mere og trykkede kanonen flot af, men for ham fik målmanden pareret op på overliggeren. Returbolden ender ved Svensson som bliver nedlagt, men ingen straffe til hjemmeholdet. I kampens overtid kom Svensson helt fri i feltet efter en smart Messi dribling, men på en eller anden mystisk måde sparkede han forbi, griner en glad holdleder Michael Andersen, som dog var mega glad for de 3 point holdet fik. Holdlederne havde nok haft fat i 30-40 forskellige pga skader og afbud, bare for at kunne stille hold til denne topkamp.
.
Kampens slutresultat 2-1 til Brande kan der nok ikke endevendes noget imod, da hjemmeholdet var klart spilstyrende igennem hele kampen.

BOB er tilbage hvor de hører til, nemlig som nummer 1 i rækken, udtaler de to succes holdledere Michael Green Andersen og Torben Kjærgaard Jakobsen.

Tøf og Søbbe efter kampen
Studs clearer bolden

BOB +45 på vinderkurs igen

Torsdag d. 20. juni var BOB +45 i Hammerum, der skulle rettes op på sidste uges plamage hvor holdet tabte til Snejbjerg.

Det må man sige der blev. Efter en opsang fra holdleder Andersen inden kampstart, gik folk på banen og var tændte fra start af.

Allerede på første angreb, fik Studs bolden sparket ind til 1-0. På et skarpt indlæg fra Lasse, der først endte ved Eg der brændte på en fremstormende målmand pga en dårlig første touch. Returen endte så ved Benny “Robert Skov” Juul, der skød ind på en forsvarsspiller, hvorefter bolden endte ved en fri Jens Studsgaard aka tordenstøvle, der scorede til 1-0 på en halvflugter. Studsgaards anden mål i denne uge. 10 min senere udlignede Hammerum, lige pludselig stod der 2 mand fuldstændig fri i BOB feltet, ingen chance for Søren L 1-1. Der gik heldigvis ikke mere end 5 min så var BOB foran igen, et super indlæg fra Studs, ender ved Eg der drejer rundt på en tallerken udenfor feltet og curler bolden sikkert i krogen til 2-1. 2 halvleg startede med at hver hold fik en mand smidt ud, efter lidt tumult ved et hårdt begået frispark af en Hammerum spiller. Efter 45 min spil kommer Eg højest på et indlæg, i ren Gordon Banks stil redder Hammerum målmanden helt nede ved roden af stolpen, så stadigvæk 2-1. 10 min før tid bliver Benny Juul snydt for 3-1 målet, da dommeren indrømmer at han fejlagtigt var kommet til at dømme offside. I kampens sidste sekunder laver BOB et kontra angreb, der ender med at klasse Lasse sender bolden ind til en fremstormende Henrik Skytte Austin Morten, der header bolden ind til 3-1 helt blankt for mål, som også blev kampens resultat.

Kampens spiller blev fortjent Kenneth (Broe Henning) Thinggaard.

Skidt kamp af BOB´s +45 hold

Det lignede en lille topkamp da Snejbjerg besøgte Brande og det skulle vise sig at holde stik.

Brande gav i kampen comeback til Lasse Fynbo og Dan Helge. 

Starten af kampen var uden de store chancer, Snejbjerg havde en lille chance efter 3 min. mens Brande ikke kom frem til noget nævneværdigt. Vi kan allerede nu afsløre at kampen blev afgjort efter 17 minutter hvor Bjarne fætter Thisgaard halvklarede et skud som gik til hjørnespark. Hjørnesparket var fætter Thisgaard igen ude og puffe til men desværre landede bolden for fødderne af en Snejbjerg spiller som koldt og roligt sparkede bolden op i krydset.

Det blev ikke lettere for Brande at KENNETH Thinggaard måtte ud i 10 min. da han kom en anelse for sent i en tackling.

Resten af halvlegen var ret kedelig, ikke de store chancer….

2. halvleg skulle være vendepunktet for Brande men lad os bare afsløre det blev det ikke.

Dog blev Brande snydt for et klokkeklart straffespark efter 38 minutter hvor Michael Summe Husum sparkede på mål og målmanden halvklarede. Bolden ryger direkte ud til Nicolaj Eg som blot skal sende indersiden på og bolden vil trille over stregen. Det ville en Snejbjerg forsvarer selvfølgelig forhindre og det skete ved at gi´ Eg et gevaldigt skub i ryggen så han faldt og samtidig brændte den store kæmpe chance. Dommerens fløjte forblev til alles undren tavs og ingen mål og straffe til Brande holdet.

Slutningen af kampen bar præg af at Brande skulle presse på for en udligning. Snejbjerg havde deres kontra chancer og kunne/burde ha lukket kampen men i stedet tilfaldt den sidste mulighed Brande.

Eg sparkede et frispark imod mål og den havde retning i mod  krydset. Desværre stod der en Snejbjerg mand og headede bolden væk.

Kampen ender med et nederlag til Brande på 0-1. En kamp hvor Brande ikke ramte dagen og selv regulær fight skulle man kigge i vejviseren efter.

På en dårlig dag ved de fleste spillere, skal Bjarne Thisgaard og Henning Thinggaard´s storebror Kenneth dog roses for en god kamp.

BOB +45 stadig med max point

Torsdag 6 juni skulle +45 på græs igen, denne gang på udebane mod Tjørring efter 3 ugers pause.

Det var også til at se i første halvleg, som blev en rodet og meget uskøn. Dog med BOB som de tone angivende.

Dog kom BOB til et par store chancer. Eg havde et godt forsøg efter frispilning af Henning Thinggaard, da han curlede bolden på overliggeren efter 8 minutters spil fra kanten af feltet. Michael Laursen havde 1 halvlegs største chance, da han inde i det lille felt fik bolden skudt langt over mål. Det skal da også nævnes at formand Torben Kjærgaard Jakobsen havde et fantastisk godt skud på mål langt udefra med venstre skøjten, men den sneg sig desværre et stykke forbi målet.
I halvlegen sidste sekunder, kiksede BOB´s offside fælde. Tjørring fik en friløber med 3 mand, dog valgte boldføreren at afslutte med en tåhyler forbi målet.

Fra 2 halvlegs start, sad BOB fuldstændigt på kampen. Det indbragte allerede en kæmpe chance efter 30 sekunder, desværre brændte Eg chancen. Tjørrings eneste chance i 2 halvleg, kom på et indlæg der nær havde snydt Bjarne Thisgaard i målet. Han får dog vippet bolden op på overliggeren, i fællesskab med Torben Kjærgaard får de bolden skovlet ud af kommunen, så ingen mål til Tjørring.
Forløsningen kom efter 41 minutter hvor en godt fightende Summe, får erobret bolden på midten og spillet Allan Hansen fri i højre side af felten, der resolut spiller på tværs til en fri Nicolaj Eg, der hamrer bolden i nettet til 1-0 føring inde i det lille felt.
I kampens sidste minut får Summe lukket kampen til 2-0, et hjørnespark ender for fødderne af Michael Husum ”Summe”, der flot får drejet læderet op i hjørnet med en elegant tå hylder så det ud til.

Kampens spiller blev en arbejdsomt Henrik Mortensen aka Skytte/Austin, men alle skal da roses for en god indsats på en dag hvor ikke meget lykkedes.

Holdet ligger på en delt 1. plads med Herning Fremad, hvor begge hold stadig har max point.