Kategoriarkiv: Veteraner +45

45

BOB +45 sejrede igen

Torsdag 05.10.2018 drog Brande Oldboys +45 med kun 12 mand til Ikast for at spille sæsonens sidste udekamp.

Holdet bestod af en debutant, en tilbagevendt kriger og personer på uvante pladser, da sygdom og skader indtraf på denne dag.
Kampen blev indledt lidt afventende fra begge hold. Skyldes nok respekten for hinanden. Så efter 15 min spil var det kun blevet til en chance til hver hold.
I Kampens 20 min kom BOB´s debuterende målmand Jens Ole kørerlære rigtig i action. Jonas Dahl bliver spillet fri i det lille felt. Jens Ole kommer flyvende ud og med en fremragende redning med dunken afværger han den kæmpe chance.
5 min før halvleg får BOB deres største tilbud. Et godt indlæg fra evige unge Studsgaard ender i med et fremragende hovedstød af Allan Hansen, som mange så inde. Ikast målmanden redder dog helt oppe i krogen.
En meget jævnbyrdig 1 halvleg blev afløst af en lige så jævnbyrdig 2 halvleg. Hvor BOB normale målmand Fætter Thisgaard blev sat i på toppen, for at skabe endnu mere uro i Ikast bagerste geledder. Efter 46 minutters spil kommer kampens enlige mål. En super aflevering fra Allan Kjærgaard til en fremstormende Allan Hansen på højre kanten, ender med at Hansen header bolden med fremad og resolut sparker bolden i kassen. I kampens 50 min signalisere BOB tilbagevendte kriger Mads Ruglykke at batterierne var flade og ville gerne skiftes ud. Det ville Studs dog ikke have, så han fik sig en fiber og tog den ene udskiftning BOB havde. Så var der ikke andet at gøre at sætte Mads på toppen og Allan Hansen i forsvaret. Det løste det godt kæmpende BOB hold også til UG. I kampens slutfase blev det til et par gode tilbud til Ikast men BOB reddede stormen af og fik en dejlig 1-0 sejr med hjem i bagagen.
Kampens spiller blev debuterende målmand Jens Ole der stod en fejlfri kamp med flere gode indgreb og specielt hans kæmpe redning i 1 halvleg, men holdleder Michael Green Andersen roser hele holdet for en kæmpe indsats.

BOB +45 sejrede på en “halv” lysbane.

Torsdag d. 27. september gæstede holdet Snejbjerg. Kampen blev spillet kl. 19.00 på deres kunstgræsbane hvor 3 af de 6 lysmaster ikke virkede.

Brande kom foran allerede efter 2 min, hvor Nicolaj Eg fra en spids vinkel knaldede bolden i kassen. Kort efter udlignede Snejbjerg til 1-1 efter en lille misforståelse i forsvaret. Benny Juhl blev sendt til opvarmning, da Eg fik en fiber, men heldigvis blev han lige lidt ekstra på banen. Allan S. Hansen fik en god bold i dybden, Nicolaj Eg kalder på den skrå tilbage og placere den over i modsatte hjørne til 2-1, inden han lo sig udskifte halvvejs i første halvleg.

Anden halvleg kom igang i “tus” mørke og 5 min inde i halvlegen kom Brande foran 3-1, da Summe spillede bolden på tværs til Allan Hansen som let kunne score via en Snejbjerg forsvarer. Herefter skete der ikke meget i det mørke Midtjylland og kampen endte med en sikker 3-1 sejr til Brande.

 

Brande Oldboys +45 kredsmester.

Med 3 kampe igen i sæsonen og 11 points forspring er det endegyldigt at holdet vinder deres række meget suverænt.

Torsdag d. 20. september mødte de gamle drenge Hammerum IF. Brande satte sig fra kampens start total på kampen. Godt indlæg fra højresiden og Allan Hansen efter 3 minutter kom Nicolaj Eg først på bolden og bragte hjemmeholdet foran 1-0. Efter små 10 minutter kom BOB foran 2-0, hvor Michael Laursen fik tacklet sig godt igennem og skuddet snød målmanden og bolden gik i kassen helt ude ved stolpen. Få minutter efter kom reduceringen da Hammerum scorede på et flot hovedstødsmål til 2-1 uden chancen for Finn Jensen, som gjorde comeback efter flere års pause. Men BOB ville det anderledes og kort efter løb Allan S. Hansen fra venstre backen og alene med målmanden placerede han den køligt i kassen til 3-1. Kort før halvlegen blev det også til 4-1 da Jens Studsgaard kom flot til baglinjen, slog et perfekt indlæg, som Thomas “Messi” Svensson headede sikkert ind.

Anden halvleg blev en lidt kedelig affære med hjemmeholdet mest på bolden, men halvlegen endte uden scoringer og dermed en sikker 4-1 sejr til BOB +45.

Kampens bedste spillere var styrmand Jens “Slagter” Sørensen i forsvaret og evigt kæmpende Michael “Summe” Husum på midtbanen.