Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Sæsonens sidste kamp gav håb til næste sæson…

Det er ikke nogen løgn, at denne “Corona” sæson ikke har været den bedste i BOB+30´s historie, hvorfor denne sidste kamp i år var utrolig vigtig, da man ønskede at slutte sæsonen godt af.

Onsdags kampen blev spillet på hjemmebane mod ærkerivalerne fra Ikast FS, hvorfor der altid er garanti for tætte kampe med tænding og god fodbold. Denne kamp var ingen undtagelse og begge hold startede godt ud og det var tydeligt at det var på midtbanen at det helt store slag skulle vindes såfremt man  ønskede overtaget. I dagens kamp fra start bestod BOB´s midtbane af Kris Mollerup, Danni Nielsen og den blege udgave af Ronaldinho, Rasmus Madsen, som alle 3 spillede en fremragende kamp og var med til, at BOB i store dele af kampen pressede Ikast FS tilbage på banen.

Fra kampens start ønskede begge hold, at kontrollere kampen og det førte til hurtige omstillinger ved begge hold, som førte frem til chancer, men ind ville bolden ikke. Dette skete dog til Ikast FS´s fordel efter ca. 15 min spil, hvor Ikast´s angriber modtog en bold ved kanten af feltet og da BOB forsvaret var kommet lidt på mellemhånd, kunne han loppe bolden over en chanceløs Mark Kyed, som stod på mål. Mark Kyed skulle dog vise sig, at spille en stor rolle i dagens kamp med store redninger senere i kampen. Efter ca. 25 min spile modtog Alex Torp bolden på højrekanten og med en par gode driblinger kommer han omkring Ikast spilleren og sender bolden ind i feltet til Thomas Lund, som køligt sender bolden videre skråt tilbage til en fremadstormende Asbjørn Harrild, som tørt og sikker scorede til 1-1. Herefter stod der BOB på det meste og det udmøntede sig til flot spil, hvor specielt Kris Mollerup og Rasmus Madsen viste flot spil, ved god fight, løb og geniale afleveringer til BOB kanterne, og specielt Alex Torp og Kris Mollerup havde et par kæmpe chancer, men ind ville bolden ikke, hvorfor første halvleg endte 1-1.

Fra anden halvlegs start kom Tommy the bomb, Carsten Holt og Glenn Poulsen på banen, men det var ikke nemme betingelser for dem, da Ikast FS total overtog spillet og BOB blev presset langt ned på banen. BOB målmand Mark Kyed diskede op med et par suveræne redninger, hvilket holdt BOB inde i kampen. Da der var spillet ca. 45 min kom Ikast FS dog på 1-2, da deres angriber fik for meget plads og kunne sparke bolden i mål uden chance for Mark i BOB målet. Dette var noget af en spand kold vand i hovedet på BOB spillerne, men fik dog spillerne til at hanke op i sig selv og kort tid efter målet begyndte BOB så småt at overtage spillet igen. Kasper Knudsen, som havde spillet højre back i kampen blev sendt op på højre kanten og udviste sand mandsmod, med det ene løb efter det andet og sendte knivskarpe indlæg, hvilket udmøntede sig i flere gode forsøg til BOB og Thomas Lund ramte overliggeren, men ind ville bolden ikke. De sidste 10 min af kampen havde BOB alt overtag i kampen og Ikast FS var presset helt i bunde og med godt og vel 3 min tilbage af kampen fik BOB endelig og fuld fortjent udlignet til 2-2, da den evigt fightende Thomas Lund tog bolden til sig, driblede forbi et par Ikast spillere, hvorefter han bankede den sikkert ind med højre skøjten til slutresultatet 2-2.

Trænerteamet Morten Thomsen, som i dages kamp dirigerede på sidelinjen grundet rygproblemer og Michael Tyr Kristensen, var særdeles godt tilfredse med indstilingen til kampen og den fight og vilje til at løbe de ekstra meter, som spillerne viste. Dette lover gode takter til næste års sæson  og man får sluttet godt af på en noget sløj sæson, hvor det desværre kun er blevet til 2 point.

Dagens spiller blev igen igen Thomas Lund med 7 stemmer efterfulgt af Kris Mollerup medd 5 stemmer, men alt i alt kunne samtlige spillere nævnes for deres præsentation, da hele holdet som enhed leverede en god indsats.

Nye corona-regler igen-igen

https://www.dbu.dk/media/17493/protokol-for-dansk-fodbold-vers-10-18-09-20.pdf

Udover aflysningen af aktivfesten ? har det ikke umiddelbart den store betydning for afviklingen af resten af sæsonen, da man fortsat må være op til 50 personer samlet på et sted.

Husk dog venligst at medbringe en festivalstol/klapstol/andet tilsvarende, hvis du ikke selv skal spille, men kommer for at overvære en kamp, da det nu (igen) er et krav, at tilskuere til kampe sidder ned (det er faktisk også mere behageligt ????). At der ikke må være mere end 500 tilskuere til en kamp, kommer vi nok over…

BIF har i første omgang valgt at lukke cafeteriet, men der vil også blive mulighed for en øl efter træning og kamp fremover, den skal bare indtages siddende. Ligeledes er det sat et maksimum på 10 spillere pr. omklædningsrum, hvilket for +40-holdets vedkommende betyder, at de skal fordele sig i 2 omklædningsrum (4 inkl. modstanderholdet).

Og så starter +30-holdet onsdagstræningen igen på onsdag d. 23. september kl. 20, eftersom de allerede – som de første – har færdigspillet deres turnering. Træningen er åben for alle uanset alder. Klæd gerne om hjemmefra.

Indenfor den seneste uge er der i øvrigt blot registreret 3 smittede i Ikast-Brande Kommune (kilde: Statens Serum Institut / ssi.dk), så det er ikke her, problemet er størst – lad os gøre vores til, at det heller ikke er det i fremtiden.

Mikael

ÅRETS AKTIVFEST AFLYST

ÅRETS AKTIVFEST AFLYST // pga myndighedernes nye restriktioner er vores årlige aktivfest lørdag d. 3. oktober selvfølgelig også aflyst. De spillere som allerede var tilmeldt får selvfølgelig deres penge retur fra vores kasserer Gitte Holt.

God weekend.

Bestyrelsen + festudvalget
Brande Oldboys