Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Restriktioner forlænges

Sundheds- og Ældreministeriet har d.d. meddelt, at de forsamlingsrestriktioner, der har været gældende siden 23. oktober, forlænges foreløbig til og med 13. december.
I praksis får det ikke den store betydning for os i forhold til hverken indendørs- eller udendørstræningen; vi fortsætter bare på samme måde, som vi har gjort den seneste måned med max. 10 personer pr. bane/hal.
HUSK tilmelding til indendørstræningen via facebook.

Mindeord

Fhv. formand for Brande Old Boys, Søren Frank Sørensen, Stadion Allé 3, er død efter kort tids sygdom, 83 år gammel.

Søren Frank Sørensen blev valgt ind i bestyrelsen for Brande Old Boys på generalforsamlingen i 1980, og efter 2 år som sekretær afløste han i 1982 Bent Brandt Thomsen på posten som formand, et hverv han bestred i de følgende 6 år frem til 1988.

Under Søren Frank Sørensen blev de årlige Hamburg-ture efter en kort afbrydelse genoptaget, og foreningen forsøgte sig for første gang som arrangør af en landskamptur til Idrætsparken, hvor Jesper Olsens solotur sikrede Danmark 2-2 i EM-kvalifikationskampen mod England. Landskampturene udviklede sig senere til en selvstændig forening, Roligans Brande, som fortsat arrangerer busture til Danmarks landskampe i Parken.

I løbet af Søren Frank Sørensens formandstid skiftede Brande Old Boys tilhørsforhold fra Vejle ASG&I til Hammerum Herred, og foreningen indledte et samarbejde med Håndboldvenner i Brande (HiB) omkring Brande Marked.
Det blev også nødvendigt at finde et nyt sted at afholde foreningens bankospil, da Hotel Dalgas nedbrændte i 1983; løsningen blev at flytte bankospillet tilbage til Hotel Brande for en stund.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Søren Frank Sørensen har en stor andel i, at Brande Old Boys den dag i dag har et så stærkt fundament, som foreningen har. For det er vi ham en stor tak skyldig.

Han modtog da også fuldt fortjent Brande Old Boys’ lederpokal for sit store arbejde for foreningen i 1989.

Vores tanker i denne svære stund går til dig, Kirsten, og jeres to børn, Asger og Hanne.

Et kig frem mod næste sæson

Hvornår den kommende sæson kommer i gang, og hvordan den kommer til at forløbe er nok lidt for tidligt at give sig til at gætte på her midt i november, men det glæder mig at kunne informere om, at vi allerede nu har aftalerne på plads med holdlederne til alle fem hold. Der er tale om genvalg over det meste af linjen samt et enkelt nyt ansigt på +50-holdet.

Her overtager Brian ”Gøgler” Christensen efter Kim Tranholm og Benny Vilsborg, og han starter ikke på helt bar bund: Brian (eller Gøgler), som mange vil kunne huske fra hans tid som førsteholdsspiller for BIF, har været med på sidelinjen hele efteråret og er derfor allerede godt inde i tingene. De øvrige holdledere i 2021 er:

Oldgirls: Dina Nygaard Johannesen
+30: Michael ”Tyr” Kristensen og Morten Thomsen
+40: Michael Andersen og Torben K. Jakobsen
+60: Jens ”Bruce” Kristensen og Klaus Christiansen.

De gældende forsamlingsrestriktioner på max. 10 personer udløber egentlig søndag d. 22. november, men det mest sandsynlige er nok, at de bliver forlænget, formentlig året ud. Uanset hvad fortsætter vi naturligvis med at overholde dem og efterleve retningslinjerne fra DBU og DGI.
Det betyder max. 10 spillere pr. bane/hal, og det er der fuldstændig styr på både indendørs og udendørs.

Vi træner således fortsat udendørs hver lørdag kl. 13.30 (omklædt hjemmefra) og indendørs hver mandag kl. 20 (træningen er kun for dem, der har betalt kontingent og kræver forhåndstilmelding på facebook). Når vi kommer ind i januar, har +30-holdet desuden planer om at genoptage onsdagstræningen – mere herom senere.

Foreløbig skal der lyde en tak til alle, der har deltaget i træningen de seneste 3 uger – både indendørs og udendørs – fordi I har været gode til at efterleve myndighedernes retningslinjer – bliv endelig ved med det!