Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Opdatering

Med den seneste udmelding fra statsministeren fik vi da lidt at forholde os til. Det kan man have en holdning til – jeg har en, og det har I utvivlsomt også – men uanset hvad betyder det, at der ikke skal spilles organiseret fodbold før tidligst 11. maj. Det bakker vi som forening naturligvis 100 % op om.

I DBU Jylland-regi (senior- og ungdomsfodbold) betyder det, at man nu er inde i et scenarie med en enkeltturnering (hvis man overhovedet kommer i gang inden sommerferien), men hvad det kommer til at betyde for os i DGI-regi, afventer vi en melding om.

Jeg har dog svært ved at forestille mig, at det skulle kunne lade sig gøre at finde tid og plads i turneringsprogrammet til at afvikle 3-4-5 udsatte kampe, så modellen kommer nok til at minde om DBU Jyllands med færre kampe totalt, igen under forudsætning af, at vi overhovedet kommer i gang.

Men det gør vi da – lad os krydse fingre for det!

I mellemtiden kan  man jo passende holde formen ved lige med en løbetur i det gode vejr, lidt boldspil med ungerne (hvis man er så heldig, at de gider), et spil fodtennis med naboen over hækken eller få trænet teknikken, så man kan tage min. 100 ”på tåen”, når vi skal i gang igen, uanset om det så er med en bold, en toiletrulle, et påskeæg eller noget helt fjerde!

Nyd foråret!

God påske.

Mikael

Opdatering

Som følge af den udmelding om forlængelse af restriktionerne til og med påske, der kom fra regeringen mandag, bliver turneringsstarten udskudt, i første omgang til tirsdag d. 14. april.

For oldgirls har det ikke umiddelbart nogen betydning, men de fire herrehold ikke skal spille den første programsatte kamp, i hvert fald ikke endnu.

For +30 gælder det hjemmekampen mod Herning Fr. 1/4, for +40 udekampen mod IFS  dagen efter, mens +50 og +60 skulle have spillet i henholdsvis Herning Fr. og Tjørring mandag d. 6/4. Alle fire kampe er indtil videre udsat på ubestemt tid.

–P.f.t.

Mikael

CORONA UPDATE

Gode ven af Brande Old Boys,

Det er næppe forbigået din opmærksomhed, at vi er landet i en helt speciel situation. Det har affødt en lang række restriktioner, som vi i Brande Old Boys naturligvis bakker op om. Derfor har vi allerede aflyst al aktivitet, såvel indendørs som udendørs, og den planlagte træningsstart på lørdag med Bøf & Bold bliver desværre heller ikke til noget.

Indtil videre hedder tidshorisonten 30. marts, men personligt vil jeg blive overrasket, hvis perioden ikke bliver forlænget til og med påske, og jeg er ærlig talt i tvivl om, hvor vidt turneringen overhovedet kommer i gang på denne side af sommerferien.

MEN: Det er alt sammen gisninger og gætterier fra min side, og min krystalkugle er ikke bedre end myndighedernes – tvært imod. Lad os derfor bakke 100 % op om de tiltag, der bliver gjort fra regeringens side for at inddæmme og afbøde virkningerne af Covid-19 og bremse smittespredningen, så vi alle er friske til at komme ud at spille fodbold – sammen – når vi engang er på den anden side.

Husk: Det handler ikke kun om at passe på dig selv, men i mindst ligeså høj grad om at passe på andre!

Jeg glæder mig helt vildt til at skåle med jer alle efter den første turneringskamp og lørdagstræning!

Mikael Lund

Formand for Brande Old Boys

INFO VEDR. CORONA

BRANDE OLD BOYS LUKKER ALT NED // På baggrund af DGI’s anbefalinger har vi valgt at indstille alle aktiviteter, såvel indendørs som udendørs, pr. dags dato. Beslutningen gælder i første omgang til og med udgangen af marts. Det betyder dermed også vores fodboldopstart Bold Opstart Bøf næste lørdag d. 21/3 er aflyst.

“Vi har et ansvar i idrætsforeningerne, som vi skal stå ved. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og vi bakker fuldt ud op om de tiltag, der er taget. I DGI anbefaler vi, at alle frivillige foreninger lukker ned for tilbud og aktiviteter, både indendørs og udendørs. Det er nødvendigt i en situation som denne, hvor vi må stå sammen uden at samles,” siger DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.

Brande Old Boys Bestyrelsen.