Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Markedstips 2019

Vinder Revisionsfirmaet Peder Holt med 153 rigtige kryds.

2. plads Stark med 137 rigtige kryds.

3. plads Brande Hallerne med 136 rigtige kryds.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke alle deltagerne, som via deres medvirken er med til at støtte fodboldungdommen i Brande.

SUPER VETERAN Alene i spidsen

”Tyveri ved højlys dag” er nok ikke den helt korrekte beskrivelse af Brande Old Boys’ +50-holds udesejr over Herning Fremad, eftersom der var tale om en aftenkamp, men at kalde sejren fuldt fortjent vil omvendt være noget af en tilsnigelse.

Brandes Brian Dahl Thomsen kom frem til en dobbeltchance, men ellers stod der Herning på 1. halvleg. Hjemmeholdet kombinerede sig gang på gang frem til chancer, men afslutningerne stod ikke mål med forarbejdet, og i gæsternes mål tog Ken Petersen dem, der sad indenfor målrammen.

Fra 2. halvlegs start kom gæsterne gradvist bedre med i kampen, og efter 8 minutter gjorde lånespilleren Nicolai Eg det til 1-0, da han modtog bolden fra Jens Studsgaard, vendte på en tallerken – eller måske rettere et halvstort serveringsfad – og sendte bolden fladt i nettet ved roden af den ene stolpe. To minutter senere fik værterne så endelig scoret efter endnu et af mange Brande-boldtab, men yderligere fem minutter senere burde gæsterne have bragt sig foran. Kim Tranholm sendte et hjørnespark retur ind foran mål, hvor Benny Vilsborg en meter fra målstregen fik bugseret bolden forbi et tomt mål.

Fire minutter før tid lykkedes det så Brande at få scoret, da Nicolai Eg lynede for anden gang, igen efter 1-2-spil med Jens Studsgaard. Det fik hjemmeholdet til at satse alt, hvilket endelig udløste en kontrachance til gæsterne i kampens absolut sidste sekunder. Mikael Lund satte kurs mod det hjørneflag, der ikke var der, for at trække tiden, men fortrød og chippede bolden ind til Brian Dahl Thomsen, der tæmmede den og halvflugtede den i nettet til slutresultatet 3-1 til Brande.

Sejren sender holdet alene i spidsen af rækken, da Uhre samtidig overraskende besejrede Ikast FS med 1-0.

Kampens spiller blev målmand Ken Petersen.

På mandag gælder det så opgøret mod rækkens hidtil eneste ubesejrede hold, Sunds.

ÅRETS FORENING 2018

ÅRETS FORENING 2018 // Urban Street Zone.

Det er en enig komité, der har peget på Årets Forening, og opgaven har været relativt let, ikke mindst hvis man ser på de nomineringer, der har været. Nu var der ganske vist ikke tale om en afstemning, men havde der været det, var resultatet blevet præcis det samme – enstemmigt!

Årets Forening er startet på en parkeringsplads på hjørnet af Chr. Bergsvej og flyttede derefter til Brande Hallernes parkeringsplads, inden man takket være tusindvis af frivillige arbejdstimer kunne flytte ind i egne lokaler på Mylius Erichsensvej i slutningen af 2017. Her er én hal for nylig blevet til to, igen takket være en kolossal frivillig arbejdsindsats. Det er mindre end to år siden, årets forening blev stiftet; ikke desto mindre var I ikke meget mere end tykkelsen på et skateboard fra at løbe med Danskernes Idrætspris i forbindelse med Sport 2018 i Boxen i starten af januar. De 100.000 kr., der fulgte med prisen, kan vi ikke matche, men prisen som Årets Forening i Brande 2018 og de medfølgende 5.000 kr. går til:

Urban Street Zone.

Omtrent sådan lød det fra formand for Brande Old Boys, Torben Jakobsen, inden han overrakte blomster og vandrepokal til en trio bestående af Trine Meyer Sig, Thomas Meyer Hammershøj og Mette Grarup, der modtog hæderen som Årets Forening i Brande 2018 på vegne af Urban Street Zone, som tilbage i september måned også blev kåret som ”årets forening” i hele Ikast-Brande Kommune.

Fra Urban Street Zone er det (f.v.) Trine Meyer Sig, Thomas Meyer Hammershøj og Mette Grarup, som har fået overrakt titlen som Årets Forening i Brande 2018 af oldboys-formand Torben Jakobsen (længst t.h.).

ÅRETS NAVN 2018

ÅRETS NAVN 2018 // Natalie Rosendal Lauridsen

Natalie R. Lauridsen, Brande Taekwondo Klub, med det synlige bevis på, at hun er Årets Navn i Brande 2018. Det kan være svært at sammenligne sportslige præstationer på tværs af idrætsgrene.

I komitéen har vi valgt at vurdere kandidaterne ud fra en resultatmæssig målestok, og på det parameter skiller en enkelt udøver sig ud. Hun vandt det nordiske mesterskab i starten af 2018, et mesterskab hun for ganske nylig genvandt i overbevisende stil.

I mellemtiden er det blevet til en stribe andre topplaceringer ved internationale stævner. Højdepunktet i et sportsligt og resultatmæssigt fantastisk flot år var dog bronzemedaljen ved U21 EM i Warszawa i november, som mindre end en uge senere blev suppleret med et dansk mesterskab i seniorklassen. Sådan lød motiveringen, da formand for Brande Old Boys, Torben K. Jakobsen, mandag aften overrakte blomster og vandrepokal til Natalie R. Lauridsen som tegn på, at hun er Årets Navn i Brande 2018.

Vi håber, det lykkes for dig at blive udtaget til VM i Manchester i maj, at du klarer dig godt og måske gentager eller endda forbedrer din tredjeplads ved U21 EM, når det går løs i Helsingborg senere på året – held & lykke, lød det fra oldboys-formanden, inden han overrakte vandrepokal og blomster til den stærke taekwondokæmper, som ankom til overrækkelsesceremonien direkte fra lufthavnen efter at have deltaget i et stort, internationalt stævne i Slovenien.