Alle indlæg af Goggen

To kampe = 6 point

Torsdag i sidste uge var + 55 en tur i Lind. Det blev en kamp til et mål Linds – Der var ikke gået mange min. før Jens Larsen havde bragt BOB på 2 – 0 på to gode opspil
Jens Bruse ville ikke stå tilbage så han bragte +55 på 4-0 med to mål – Åge Christensen blev skifte ind han ville heller ikke holde sig tilbage for de to gang Jens
så han lavede også to mål til 6 -0. Så var den kamp færdig til sidste slog bob op i banen så Lind kunne score to mål. Kampen endte med sejer på 6-2 til +55.
Kampens spiller blev Jens Larsen.
Næste kamp var et topopgør mod Herning KFUM som havde vundet alle deres kampe. +55 begyndt kamp godt og efter 1 min sendte Jørgen L et frispark mod KFUMs mål. som
Åge C rettede af så 1-0 til +55 Kort tid efter fik KFUM et mål efter hjørnespark. Kort før pausen bragte Åge C +55 på 2-1 efter godt opspil. Efter pausen var det ved at gå galt for +55
de havde svært ved at for spillet til at køre så KFUM var tæt på et par gang – et skud på stolpen m.m – Åge C lukke kamp med et mål til 3-1 da han blev spillet fri foran mål af Max S
Jørgen og Jens B delte fidusen.
Næste kamp er også et topopgør hjemme mod Sunds Onsdag d 25-5 kl 19.00

Dårligt spil, men 3 point.

+ 55 startede kampen hjemme mod Bording som lyn og torden. Bording fik ikke et ben til jorden i de første 5 min. Max Schaumann bragte bob på 1 – 0
på et godt spilet angreb, kort tid efter blev Åge Kristensen fældet i straffesparkfeltet – han sparkede bob på 2 – 0 og der var ikke gået 5 min.
Men så gik det i stå, man troede nok at den var hjemme – havde nok glemt at spørge Bording – det gode spil faldt fra hinanden og Bording kom 2-1 inden
pausen. Det dårlig spil forsatte efter pausen. Max Schaumann bragte bob på 3-1 men det hjalp ikke på spillet – et par dumme boldtab bragte Bording på
3-3. De kunne have bragt sig foran efter et nyt boldtab men en stor redning af Klaus Christiansen holdt bob på det ene point – 1 min før tid blev
Åge Kristensen udsat for benspænd i feltet igen og Ove Pedersen scorede sikkert fra de 7 m så + 55 vandt kampen lidt ufortjent med 4-3.
Kampens blev igen Klaus Cristiansen
Næste kamp er d. 12-5 ude mod Lind OB.
goggen

Storsejer til + 55

Torsdag havde + 55 besøg af Tjørring IF – hvor de mødte et velspillende hold fra BOB – de blev spille ud af banen i første halvleg hvor det stod 6 – 0 til +55.
Det var spil til 1 mål Tjørrings der blev vist bold af høj klasse. I anden halvleg satte + 55 tempoet lidt ned så Tjørring også kunne lege med – + 55 lavede kun et
mål – så kampen endte med 7 – o. Målene blev lavet af Max S – Åge K 2 hver – Ove P/Jesper L/ Jens L hver et mål hver. Kampens spiller blev Jørgen L
Næste kamp er på Torsdag d 28 – 4 kl 19.oo mod Bording.
Bent gog

+ 55 fik point i Sunds

Torsdag var + 55 i Sunds for at møde sidste års kreds vinder. Det blev en forsigte start på kampen – bolden blev spillet godt rundt – begge hold ville ikke blotte sig
midt i første halvleg kom Sunds på 1-0 på et skud nede ved den ene stolpe. I anden halvleg kom Sunds på 2-0 da + 55 glemte at dække op alle var frem ved et hjørnespark
så en Sunds spiller havde frit løb mod mål. Med 10 min tilbage brændte BOB et par store chancer – men holdt forsatte med at pressen Sunds der var at løbe tør for kræfter
Max Sahaumann fik bolden over stegen til 2-1 – så satte +55 alt ind på at udlignet – den kom også da indskifter Jens B bankede bolden i kassen til 2-2 – +55
kan takke Klaus Christiansen for det ene point – han holdt + 55 inde i kampen med mange store redninger. Han blev kåret som kampens spiller.