Alle indlæg af Admin

Sejr med kniberi

Det var ikke ligefrem chancer, det skortede på, da Brande Old Boys’ hold i +50-rækken mandag var på besøg hos Herning KFUM 2 fra den tunge ende af rækken, det kneb bare med at få bolden sendt det sidste stykke over stregen. 1. halvlegs største chance tilfaldt Martin Bjærre få minutter før pausen, men helt fri tæt under mål lykkedes det ham at skovle bolden over tværribben.

I 2. halvlegs start fik samme Martin Bjærre endnu en god mulighed, da han blev spillet fri midt for mål, men han overplacerede sit skud, og i stedet var hjemmeholdet stik imod spil og chancer tæt på at bringe sig i spidsen midt i halvlegen efter en bolderobring midt på Brandes banehalvdel. Ken Petersen fik imidlertid halvklaret, og Martin Bjærre fik gjort lidt af skaden god igen, da han reddede riposten på målstregen.
11 minutter før tid lykkedes det så endelig gæsterne at få scoret: Sigurd Kristensen førte selv bolden frem, og da ingen gik til ham, piskede han med største selvfølgelighed føringsmålet i kassen. Ret meget mere skete der ikke i opgøret, og så kunne Brande bogføre tre point for en kneben 1-0-sejr. Bedst hos Brande var bundsolide Kim Tranholm.

Point til BOB`s +30

I dagens udebane kamp ville BOB +30 følge op på det flotte 1-1 resultat mod Mejrup sidste onsdag.
 Kampen startede i højt tempo hvor specielt midtbane fight afgjorde kampen.
 Ikast KFUM kom først på måltavlen ved et skarp indlæg fra venstre, hvor banens højeste spiller scorede til 1-0. Dette var dog det  der antændte BOB holdet og inden for kort tid fik BOB reduceret til 1-1 ved et flot hovedstød efter go fight af Kris Mollerup, som landede ved Lars Duedahl, som tæmmede den med brystet og first timede den flot i mål. Herefter trykkede BOB videre på hvor Lars Duedahl på fornemmeste vis lavede en såkaldt fræk kanel mellem benern på Farlige Frank. Bolden blev sendt videre over til Kenni Radoor som forsøgte sig med et flot loop over målmanden, som dog fik halv klaret, hvorefter Thomas Lund fik den sparket flot i mål til 1-2. Brande forsatte det gode spil og havde flere gode omstillinger, hvilket gav pote inden pausen, hvor den godt kæmpende Kenni Radoor holdt bolden tæt til sig og lagde den skråt tilbage til Allan Kjærgaard som via stolpen bankede den i kassen til 1-3. Ikast KFUM ved Farlige Frank svarede godt igen efterfølgende med flere gode chancer, men en velspillende Morten Thomsen på mål for BOB sørgede for at vi gik til pause med en føring på 1-3.
I halvlegen blev Toke skiftet ind på kanten og  havde en masse gode løb på kanten. Ikast KFUM pressede godt på og BOB valgte at trække en midtbane spiller lidt ned i banen, hvilket overlod alt for meget spil til Ikast KFUM. Ca. 15 min inde i anden halvleg fik BOB skubbet hr. Kjærgaard fremad på banen igen og dette gjorde ondt på Ikast KFUM og kastede endnu en scoring af til BOB, hvor Brian Lauridsen kastede indkast fra højre siden til Thomas Lund, som med hovedet forlængede til Kenni Radoor, som med en genial yderside, tog bolden med og alene med målmanden satte han den sikkert ind til 1-4 med en flot inderside uden chance for målmanden og som ville have gjort Mr. Radoor, ( far til Kenni Radoor) ufattelig stolt…. Dette knækkede definitivt Ikast KFUM og gav BOB endnu en hurtig scoring, hvor Lars Duedahl driblede fremad i banen, men mistede den, hvorefter Danni Nielsen (smøg) generobrede bolden og med en flot højre inderside satte han den flot ind i højre øverste hjørne af målet til 1-5. Kort tid efter pressede BOB på igen og scorede til 1-6, hvor Thomas Lund fra venstre side lavede et indlæg, som dog blev blokeret, hvorefter coach, Søren Laursen, skød på mål som dog blev pareret lige ud til,  Nikolaj Laursen som skød på mål og scorede sikkert. I slutningen af kampen skete der ikke meget, men Ikast KFUM fik tildelt et tyndt straffe, som de scorede på til slutresultatet 2-6.
 En flot sejr af BOB som igen er kommet igang med 4 point de sidste to kampe. Kampens spiller med 10 stemmer blev fuldt fortjent Kenni Radoor. 


Målløst lokalopgør

Efter en uges turneringspause tog Brande Old Boys mandag imod Uhres ditto til årets første lokalopgør i +50-rækken på kunstgræsbanen på Brande Stadion. Efter 10 minutter ramte Benny Vilsborg stolpen, og lidt senere hamrede Jens Studsgaard bolden direkte i brystkassen på Uhres målmand, Kim Vestergård, fra få meters afstand. Uhre kom også frem til et par kvalificerede afslutninger; den største chance var et frispark på kanten af feltet, men Ken Petersen i Brandes mål tog det, der kom inden for rammen. Det samme gjorde han, da han som den første Brande-spiller rørte bolden efter pausen. Kvikke Uhre-kombinationer bragte Bjarne Jakobsen fri til skud, som altså ikke gav bonus. Først 10 minutter før tid kom der lidt liv i kampen igen. Netop indskiftede Martin Bjærre afsluttede knastørt efter en fin førsteberøring, men igen klarede Kim Vestergård godt for sig. Minuttet senere tordnede Sigurd Kristensen et frispark på overliggeren, og Benny Vilsborg headede riposten over et tomt mål. Fem minutter før tid var Martin Bjærre igen tæt på efter et godt skift fra Jens Studsgaard, men i sidste minut var Uhre lige ved at snuppe alle tre point, da Jørgen Eriksen stod fri tæt under mål. Han fik dog hverken fart eller retning i sit hovedstød, og så endte lokalopgøret, som det startede: 0-0. Midtbanegeneral Ole Radoor var bedst for hjemmeholdet, mens Uhres mest værdifulde spiller indiskutabelt var målmand Kim Vestergård.

Med lodder og trisser

Da Spjalds og Brandes oldboys for første gang nogensinde mødtes sidste år, endte det med sæsonens største sejr til Brande, men da de to hold igen tørnede sammen på kunstgræsbanen på Brande Stadion tirsdag i +50-rækken, blev det en anderledes jævnbyrdig affære. Faktisk var det Spjald, der indledte opgøret bedst, men langsomt fik hjemmeholdet ædt sig ind i kampen. Alligevel var det gæsterne, der kom foran i det 22. minut på en scoring, der nærmest blev sat ind fra selve baglinjen.

I halvlegens sidste minut lykkedes det så endelig værterne at få bolden i nettet; i direkte forlængelse af hjemmeholdets tredje forsøg på træværket fik Kai Varisbøl sendt en hård, flad bold ind foran mål, hvor Martin Bjærre styrede udligningen i kassen.

I 2. halvleg var Mikael Lunds forsøg på indersiden af stolpen midtvejs længe det tætteste, man kom på en scoring, men fem minutter før tid blev en Spjald-angriber spillet helt fri foran BOB-målet. Ken Petersen fik klaret ærterne med en fodparade, og to minutter senere faldt afgørelsen. Ole Radoor slog et perfekt indlæg helt ude fra den ene sidelinje, og Benny Juul takkede for tilbuddet ved at heade bolden i en blød bue over Spjald-keeperen til 2-1. Trods et gigantisk klumpspil i Brandes straffesparksfelt og to hjørnespark i slutfasen lykkedes det ikke gæsterne at ændre på det facit.

Kim Tranholm, som styrede hjemmeholdets defensiv med stor autoritet og kom i vejen for meget, blev kampens spiller.