Alle indlæg af Admin

BOB+ 30 mod Hammerum

Forårets sidste kamp mod Hammerum blev en hårdt spillet en af slagsen, hvor begge hold gav alt for at få sejren i hus. Fra kampens start var der intens fight på midten af banen, hvor specielt Lars Duedahl, Nikolaj skov og Jacob Andersen løb mange meter. Spillet bølgede frem og tilbage og begge hold kom frem til mindre chancer, dog uden mål. Hammerum fyldte meget på midtbanen, da BOB ikke formåede at stå tæt nok på Hammerum spillerne, hvilket medførte at BOB løb mange flere meter end det egentlig var nødvendig. Som 1 halvleg skred frem kom BOB bedre med og det førte til en stor chance i første halvleg, da Lars Duedahl lagde en sukkerbold i dybden til Thomas Lund, som skød fladt langs jorden, men Hammerum målmanden reddede på fornem vis. Kort tid inden 2 halvleg var Jacob Andersen ligeledes tæt på, da han steg til vejrs efter et frisparksindlæg og headede bold lige over mål, hvorfor der stod 0-0 ved halvleg. Ved 2 halvlegs start blev Rasmus Nielsen smidt ind på midten og så stod der BOB på det hele, da BOB’s midtbane og forsvar fik rettet op på de små fejl man lavede i 1 halvleg. Efter kort tid førte det til at en velspillende Kris Mollerup førte bolden frem i venstre side og bankede en kanonkugle afsted mod mål, som Hammerum målmanden desværre reddede. Ca. midtvejs i 2 halvleg fik BOB et frispark ved midten i højre side, som Lars Duedahl hurtigt tog og sendte en millimeter præcis bold ind i feltet til Rasmus Langelund, som steg usædvanligt højt til vejrs og sikkert satte den ind i målet. Selv Christiano Ronaldo ville have rynket på brynene over den højde som Rasmus Langelund steg til vejrs med…….BOB forsatte med det gode spil, men BOB’s evige trussel på kanten, Tjomas Lund, skulle have en pause og det resulterede i, at Hammerum kom længere frem på banen, dog uden at komme frem til chancer. Med ca. 10 min igen fik BOB overtaget igen ( da Thomas Lund kom ind igen)og dette resulterede i endnu et mål, da en godt fightende Søren Lauersen erobrede bolden på midten og sendte med det samme en bold i dybden til Thomas Lund, som frækt loppede bolden over Hammerum målmanden til 2-0. Herefter havde BOB godt styr på resten af kampen, men i sidste minut fik Hammerum et frispark ved BOB feltet som blev sparket i mål til 2-1 som også blev kampens resultat. Kampen fik dog et lidt kedeligt efterspil, da BOB’s Rasmus Nielsen med 10 min igen af kampen blev alt for hårdt tacklet af en Hammerum spiller, hvilket resulterede i, at han brækkede foden. Det skal dog siges at Rasmus Nielsen først fandt ud af dette dagen efter ved scanning, men han formåede alligevel at spille kampen færdig, hvilket viser den helt rigtige BOB ånd og vilje. Vi ønsker Rasmus Nielsen god bedring. Med BOB sejren holder man sommer pause på en flot 3 plads. Kampens spiller blev Michael Tyr Kristensen med 4 stemmer. 


BOB+30 imod et stærkt spillende Mejrup

På en varm onsdag aften tog BOB+30 imod et stærkt spillende Mejrup hold. Sidst de to hold mødtes endte kampen 1-1 og blev spillet i særdeles højt tempo og dette skulle også blive tilfældet denne aften. Fra kampens start viste begge hold at de ville dominere i særdeleshed på midten, hvor Mejrup kom bedst fra start, hvilket resulterede i flere chancer, som BOB målmand, Morten Thomsen, dog tog sig af. Dette pres kæmpede BOB sig ud af og det gav holdet flere gode kontraer, som skulle være blevet omsat til mål, men Mejrups målmand, formåede på nærmest mirakuløs vis at komme i vejen for scoringer. Kampen bølgede frem og tilbage med chancer til begge hold, men ved halvleg stod der forsat 0-0 på trods af at BOB havde brændt som minimum 5 hundrede procents chancer, men ligeledes var det også BOB målmand, Morten Thomsen, som med flere gode redninger holdt BOB inde i kampen. 
Som så mange gange før var BOB ikke klar fra start af anden halvleg, hvilket gav Mejrup 0-1 målet, da der blev lagt et millimeter præcis aflevering ind i feltet til deres angriber som sikkert satte den ind. Dette fik dog BOB op på mærkerne, som hurtigt svarede igen med en scoring da en fremadstormende Kris Mollerup lagde en bold i dybden til den evigt kæmpende, Thomas Lund, som lagde den skrådt bagud til Lars Duedahl som spillede et – to med Allan Kjærgaard som lagde bolden mellem benene på en Mejrup forsvarsspiller ind til Lars Duedahl som smækkede den op i højre målhjørne til 1-1. BOB følte at de var med i kampen igen, men ved et Mejrup hjørne blev bolden ikke clearet og derfor var Mejrup foran 1-2. Herefter stod der Mejrup på det meste og det resulterede også i et straffe til Mejrup, da bolden ramte Stefan Nielsens arm i feltet. Morten Thomsen var dog på plads i BOB målet og med en mesterlig, akrobatisk redning ( som ikke burde være muligt at lave i hans alder) holdt han på egen hånd BOB inde i kampen. BOB tog teten herefter og pressede godt på, men grundet en kæmpe mistforståelse mellem Kris Mollerup og Morten Thomsen  blev det 1-3 til Mejrup. Dette var noget af en mavepuster for BOB, men som så mange gange som før fik vi udlignet ved et flot langskud af Allan Kjærgaard til 2-3. Med kun 5 min igen satsede BOB alt på at få endnu et mål, hvilket resulterede i, at Mejrup i stedet scorede til 2-4, hvilket også blev kampens resultat. Kampens spiller blev igen fuldt fortjent, målmand Morten Thomsen. 

Tenniscifre


Havde halvlegene varet et par minutter mindre, var Herning IK sluppet hjem fra mandagens opgør i Brande i oldboys +50-rækken med et hæderligt nederlag, men i stedet endte kampen som lidt af en afklapsning af herningenserne. Inden der var spillet et kvarter, havde først Jens Studsgaard og derefter Benny Juul og Kai Varisbøl – de to sidstnævnte i umiddelbar forlængelse af hinanden – ramt overliggeren. Gæsterne nåede at vise tænder på et enkelt kontraløb, inden Ole Radoor fik hul på bylden. Fra sidelinjen sendte han bolden ind ved nærmeste stolpe forbi en overrasket HIK-keeper, der forventede et indlæg. To minutter før pausen ekspederede Jens Studsgaard Kai Varisbøls tværaflevering i nettet med et fladt skud tæt op ad den ene stolpe, og minuttet senere gik Kai Varisbøl solo og gjorde det til pausestillingen 3-0 til Brande.
Knap fem minutter ind i 2. halvleg blev det 4-0, da Brian Dahl Thomsen energisk fulgte op på sit eget halvklarede forsøg, og samme Brian Dahl burde have øget til 5-0 efter glimrende forarbejde af Martin Bjærre. I stedet var gæsterne tæt på en reducering, men Ken Petersen nåede tilbage og fik sparket væk på selve målstregen (eller var det lidt over?).
I kampens døende minutter gik det så galt for HIK’erne igen. Først spillede Benny Juul Kai Varisbøl fri til hans anden scoring, og i sidste minut blev Martin Bjærre fældet i gæsternes straffesparksfelt. Mogens Laugesen var iskold i sommervarmen og hamrende straffesparket i nettet til slutresultatet 6-0 til Brande. Der var mange om buddet, men kampens spiller blev fødselaren Ole Radoor.

Markedstips 2019

Vinder Revisionsfirmaet Peder Holt med 153 rigtige kryds.

2. plads Stark med 137 rigtige kryds.

3. plads Brande Hallerne med 136 rigtige kryds.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke alle deltagerne, som via deres medvirken er med til at støtte fodboldungdommen i Brande.