Alle indlæg af Admin

Nye corona-regler igen-igen

https://www.dbu.dk/media/17493/protokol-for-dansk-fodbold-vers-10-18-09-20.pdf

Udover aflysningen af aktivfesten ? har det ikke umiddelbart den store betydning for afviklingen af resten af sæsonen, da man fortsat må være op til 50 personer samlet på et sted.

Husk dog venligst at medbringe en festivalstol/klapstol/andet tilsvarende, hvis du ikke selv skal spille, men kommer for at overvære en kamp, da det nu (igen) er et krav, at tilskuere til kampe sidder ned (det er faktisk også mere behageligt ????). At der ikke må være mere end 500 tilskuere til en kamp, kommer vi nok over…

BIF har i første omgang valgt at lukke cafeteriet, men der vil også blive mulighed for en øl efter træning og kamp fremover, den skal bare indtages siddende. Ligeledes er det sat et maksimum på 10 spillere pr. omklædningsrum, hvilket for +40-holdets vedkommende betyder, at de skal fordele sig i 2 omklædningsrum (4 inkl. modstanderholdet).

Og så starter +30-holdet onsdagstræningen igen på onsdag d. 23. september kl. 20, eftersom de allerede – som de første – har færdigspillet deres turnering. Træningen er åben for alle uanset alder. Klæd gerne om hjemmefra.

Indenfor den seneste uge er der i øvrigt blot registreret 3 smittede i Ikast-Brande Kommune (kilde: Statens Serum Institut / ssi.dk), så det er ikke her, problemet er størst – lad os gøre vores til, at det heller ikke er det i fremtiden.

Mikael

Et mål var nok

Det udviklede sig fra start til en taktisk præget affære, hvor begge hold lurede på modstandernes fejl, da Brande Old Boys mandag tog imod Hammerum i +50-rækken.
Selvom begge hold flere gange i løbet af 1. halvleg smed bolden væk i opspillet, udløste det dog ikke de helt store chancer før i halvlegens allersidste sekunder, men BOB-keeper Ken Petersen valgte – helt bogstaveligt – at bruge hovedet og fik på den måde afværget en Hammerum-scoring.
Fra 2. halvlegs start lagde Brande de høje indlæg på hylden og forsøgte sig i stedet med mere direkte kombinationer, og efter 8 minutter gav det bonus, da Brian Dahl Thomsen sendte Jens Studsgaards aflevering i nettet fra tæt hold. Med føringen i ryggen kunne hjemmeholdet tillade sig at trække sig lidt tilbage på banen og overlade initiativet til gæsterne, der imidlertid aldrig fik spillet sig frem til oplagte chancer. Derfor endte opgøret med en smal etmålssejr til Brande, som dermed fortsat fører rækken med maksimumpoint og indtil videre kun har lukket et enkelt mål ind i fem kampe.
Kampens spiller blev Martin Bjærre, men også Kim Tranholm gjorde det bundsolidt som vikarierende forsvarsgeneral.

BOB +50 BESEJREDE ÆRKERIVALERNE

Blot 2 hold havde efter 2 spillerunder i +50-rækken fortsat maksimumpoint, og de tørnede sammen, da Brande Old Boys mandag fik besøg af ærkerivalerne fra Ikast FS.
Hjemmeholdet kom bedst fra start, og allerede i det 4. minut kunne Brian Dahl Thomsen prikke værterne i spidsen efter flot forarbejde fra Kai Varisbøl og Martin Bjærre i venstresiden. Brande holdt dygtigt fat i bolden, som fik lov at gøre arbejdet, mens Ikast-spillerne slet ikke kunne få spillet til at glide og måtte bruge det meste af 1. halvleg på at jagte bolden – forgæves.
Kort før pausen var Brian Dahl millimeter fra at doble føringen, men hans afslutning ramte indersiden af stolpen, trillede på tværs af målet og ud til målspark i den modsatte side, så stillingen 1-0 holdt til pausen.
Efter et par udskiftninger kom hjemmeholdet til gengæld helt skævt fra start i 2. halvleg, hvor et par graverende fejlafleveringer ganske vist ikke blev straffet, men til gengæld forplantede sig som usikkerhed til resten af holdet. Nu var det pludselig gæsterne, der var spilstyrende, men de fik ikke spillet sig frem til åbne chancer, og når de forsøgte sig udefra, var Ken Petersen i målet flyvende. For anden kamp i træk holdt han buret rent, og dermed er Brande alene i spidsen af rækken med maksimumpoint for tre kampe efter både at have besejret sidste års nr. 1 og 2.
Kampens spiller blev Kim Tranholm, der især defensivt ydede en jætteindsats.

Sejr til Brande Oldboys +50 mod Herning Fremad

Brande Oldboys +50 hold fik langt om længe skudt sæsonen 2020 i gang. Holdet skulle møde vinderen fra sidste sæson Herning Fremad i Herning. Der var comeback hos Brande til Søren Prøhl og Ole Thisgaard, der begge har været ude i en længere periode med skader.

Med sommervarmen hængende som en dyne var det Brande, der fra kampens start satte det trods alt beskedne tempo og fik modstanderen til at løbe. Det resulterede i flere gode chancer til Brande, hvorimod Herning Fremad havde nogle få nålestiksangreb i kampens indledning. Der skulle til det 8. minut inden Brande fik bonus for anstrengelserne med scoring til 0-1. Der blev spillet en god bold ud til Ole Radoor i højre side. Efter et par træk serverende han et sukkerindlæg til sidste sæsons topscorer Kai Varisbøl, der med en god førsteberøring sikkert kunne udplacere Herning Fremads målmand. Trods adskillige store chancer til Brande forblev det ved 0-1 ved pausen.

Kampen fortsatte i samme spor efter pausen med Brande som klart dominerende. Det kneb dog fortsat for Brande med effektiviteten, når chancerne skulle omsættes til mål. Der skulle gå indtil den 18 min. inden bragte fik skaffet sig den livsfarlige føring på 0-2. Efter tålmodigt spil af Brande opstod der et hul, hvor Kim Tranholm serverede en hård flad bold til Brandes og banens bedste spiller Dan Helge Pedersen, der med et fladt skud scorede sit første sæsonmål. Medvirkende til scoringen var også, at Søren Prøhl havde genereret målmandens udsyn.

Med en scoring til 3-0 af Søren Prøhl blev den sidste tvivl om sejren fjernet. Efter nogle halvklaringer af Herning Fremads målmand var Søren Prøhl, som den fødte angriber han er, på pletten og fik ekspederet bolden over stregen.

Få minutter før slutfløjtet lykkedes der Herning Fremad at reducere til slutstillingen 1-3. En fortjent, men ud fra spil og chancer for lille sejr til at fornuftigt spillende Brande mandskab. I næste runde skal Brande på besøg hos Herning KFUM, der også har indledt sæsonen med en sejr.

Der var det lille kuriosum i kampen, at denne blev startet uden dommer – og ja det meste af kampen – blev afviklet uden dommer. Bemærkelsesværdigt at se, hvor stille og roligt alt foregik. Uden at sige noget negativt om dommeren, så var det først, da han kom på banen, at der opstod situationer, der førte til diskussioner mm.. Måske noget man kunne indføre som et forsøg, snakkede vi om efter kampen.