Alle indlæg af Tyr

Nederlag til Ikast FS

Onsdag drog BOB+30 til Ikast, hvor man skulle forsætte den gode stime som man havde været inde uden nederlag. Denne dag viste sig dog hurtigt at være en TOTAL offday fra BOB mandskabet og da Ikast på dagen havde fået skaffet kvalitets spillere fra nær og fjern, blev BOB straffet på de fejl der blev lavet.

BOB tabte 6-2 og ud af de mål gav BOB Ikast de 4 af målene selv via dumme fejl/tilbagelægninger, samt manglende kommunikation. BOB var gået på sommerferie og der er stort set ikke mere godt at sige om den kamp.

En noget træls situation i kampen udspillede sig i første minut af kampen, hvor Ikast FS´s angriber, med fuld overlæg og uden at bolden var i nærheden, sparkede Christ Christiansen ned, men dommerens fløjte forblev tavs, på trods af at man tydeligt kunne høre slaget fra sparket….. En hovedrystende handling, af en ellers god fodbold spiller, som tilsyneladende ikke magter opgaven og burde gå til kampsport i stedet…..

Nu venter der BOB en fortjenet sommerferie, hvor man vil holde formen ved lige med onsdags træninger indtil efterårets første kamp.

Sejr over Mejrup onsdag d. 16 juni.

På en solskins onsdag drog BOB+30 til Mejrup, hvor vi bare må konstatere, at BOB´s tidligere bekendtskaber med Mejrup ikke har været alt for gode… Denne dag skulle det dog blive anderledes på trods af at BOB kun drog 11 mand afsted, samt at man fik et afbud lige op til afgang.

BOB startede kampen i en 3-5-2, dog afventende og overlod spillet til Mejrup i de indledende minutter. Dette ændrede sig dog hurtigt og kampen bølgede frem og tilbage og det var desværre Mejrup, som kom først på måltavlen, på et hjørnespark, hvor bolden endte ved en spiller i venstre side af feltet, hvor han firsttimede bolden i mål, uden chance for Jonas Fløe i målet. BOB pressede dog Mejrup tilbage på banen, hvilket gav flere gode chancer til BOB og særdeles den velspillende Thomas Lund, som modtog bolden på Mejrups banehalvdel og med et par gode træk var han forbi flere Mejrup spillere og satte bolden i kassen til 1-1. BOB forsatte med det gode spil, hvilket resulterede i, at den evigt kæmpende Allan Madsen modtog bolden i højre side af feltet og med et fremragende spark bankede han den op i nettaget til en fortjent føring på 1-2, hvilket også var første halvlegs resultat.

Fra anden halvlegs start kom Mejrup bedst igang, men BOB var kontant farlige på hurtige omstillinger og kontra, hvor blandt andet Michael LP, Allan Madsen, Alex Torp og Thomas Lund var på en helt anden planet og leverede exceptionelt godt løbearbejde og fight. Dette arbejde resulterede i endnu en scoring til BOB, da Thomas Lund modtog bolden i venstre side, afdriblede et par forsvarsspillere, sendte bolden ind til Michael LP, som sikkert satte bolden i mål til 1-3. Herefter stod der Mejrup på resten af kampen, som pressede godt på, dog uden at komme til de helt store chancer. Jonas Fløe i målet leverede en konge indsats med roligt omgang med bolden, samt gode redninger. Jakob Bænk spillede defensiv midtbane og løb som om fanden var efter ham og fik standset mange af Mejrups fremryk på banen. Casper Niemann og Anders Møller var kongerne på midtbanen, løb solen sort og var utrættelige i deres engagemanet, fight og tacklinger, hvilket Mejrup spillerne havde det svært med. I forsvaret fik BOB hjælp af Michael Andersen (Viking) og Simon Splidsboel, som begge spillede en stor kamp og sørgede for at Mejrups hurtige kanter, stort set ikke kom til kvalificerede indlæg. Alle spillere på dagen leverede en indsats udover det sædvanlige og tilbagelagde mange kilometers løbearbejde, hvilket grundlagde sejren.

Kampen sluttede 1-3 til BOB og kampens spiller blev fuldt fortjent Michael Andersen, som spillede en aldeles fremragende kamp, hvor han var overalt på banen.

Sikker sejr til +30

I efterårssæsonens første kamp tog BOB på hjemmebane imod Hammerum. Hammerum mødte op med et stærkt hold, men BOB var klar til at tage de 3 point.
Hammerum startede dog kampen bedst, hvilket førte til et frispark lige udenfor feltet. Jens Berthel Askou gik til bolden og satte den ind til 0-1. BOB kæmpede sig dog ind i kampen, takket være Jonni Bjørnsholm, Anders Møller og Michael Lp’s massive pensum, hvilket også åbnede op for omstillinger ved Casper og Alex Torp. Efter ca 20 mins spil modtog Thomas Lund bolden i dybden fra en fremad stormende Chris Katongo, hvorved hr. Lund afdriblede to Hammerum spillere og sikkert satte den ind til 1-1, hvilket også var resultatet ved halvleg.
Fra anden halvlegs start var planen at presse Hammerum og køre på kontra. BOB havde sat Jacob Andersen ind på midtbanen, hvilket han gjorde formidabelt med sin enorme vilje og løbe pensum. BOB kom foran 2-1, igen ved Thomas Lund, som modtog bolden ved midten, løb fra forsvaret og bankede den sikkert i kassen. BOB så nu sit snit til at lukke kampen og på et hjørnespark fra venstre, taget af Alex Torp, lagde han en perfekt bold ind i feltet, dom Hammerum forsvareren headede i eget mål til 3-1. Sidste mål blev også scoret af BOB, da Thomas Lund igen stak af fra Hammerum forsvaret og med sig havde han Michael LP, hvorved de på indendørs maner spillede frem og tilbage til hinanden 4 gange, hvorefter Michael LP med et lækkert tørt venstre hug sparkede bolden i kassen til slut resultat 4-1.

kampens spiller med 5 stemmer blev fuldt fortjent Jonni Bjørnsholm.

Sidste kamp i forårssÆsonen endte med sejr til +30

BOB+30 drog i onsdags til Snejbjerg, hvor der skulle dystes om 6 pladsen i puljen.
BOB var oplagte og satte sig på stort set hele kampen fra start. BOB pressede Snejbjerg så langt tilbage på banen de første 20 min, at BOB burde have været foran minimum 0-5 med flere gode chancer til Alex Torp, Thomas Lund og Jakob Bænk, men enten røg de lige ved siden af mål eller direkte på Snejbjerg målmanden. Snejbjerg kom en smule længere frem på banen, men uden at komme til noget, hvorfor debut målmand på +30, hr. Jonas Flø havde en rolig første halvleg. BOB kom frem til flere gode indlæg fra Anders Møller på højre kant og Alex Torp på venstre kant, men ind ville kuglen ikke, hvorfor der stod 0-0 ved halvleg.
Fra anden halvlegs start forsatte BOB spillet fra første halvleg, men der gik dog lidt tid gør det førte til chancer. Michael viking var kommet på banen og med en masse fart og løbe villighed var han en konstant trussel i dybden sammen med Thomas Lund som blev fodret med sukker baler fra Michael LP og Nicolai skov. Vi skulle dog helt hen til 10 min før tid før BOB fik scoret, hvor bolden efter et brændt forsøg endte ved Jakob Bænk, som sikkert satte bolden i mål til 0-1, hvilket var mere end fortjent og til stor tilfredshed for holdleder og headcoach. Efter dette forsatte BOB med at brænde chance på chance, nogle så store at selveste Maradona må have vendt sig i graven…. for sat.. de var store blandt andre til Mark Kyed, Thomas Lund og Michael Viking, men når de ikke kan score må der betales til bødekassen. Som så ofte før kom Snejbjerg frem til en stor chance, hvor deres venstre kant fører bolden frem og med et flot spark forsøgte han at loppe den over Jonas Fløe, men på bedste Peter Schmeichel maner kom han tilbage og fik prikket bolden over overliggeren… verdensklasse redning….. kampen sluttede fuldt fortjent 0-1 til BOB, ( selvom den skulle være endt 0-8), men skidt 3 point på kontoen.